Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Maxmi v4.1 z WolfManem.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD  xD

Nie wiem jak to inaczej skomentować  xD  xD  xD  xD  xD

To że ty nie umiałeś go dodać to nie moja wina. Na devie masz nawet gotowego sorsa bez niczego z samym wilkołakiem - polecam dla takich laików jak ty.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To że ty nie umiałeś go dodać to nie moja wina. Na devie masz nawet gotowego sorsa bez niczego z samym wilkołakiem - polecam dla takich laików jak ty.

Okej, pokaż mi co Ty potrafisz a później porównamy, co Ty na to? ;)

vlRm1nY.png

Opublikowano

Okej, pokaż mi co Ty potrafisz a później porównamy, co Ty na to? ;)

Najpierw pokaż co ty potrafisz bo na twoim zajebistym sorsie który jest na invori nawet wstawia z full hp nie umiałeś zrobić.

Opublikowano

Najpierw pokaż co ty potrafisz bo na twoim z*******ym sorsie który jest na invori nawet wstawia z full hp nie umiałeś zrobić.

Mój z*******y source utrzymywał stabilnie 3,5k graczy, od samego początku nie ma na nich bugów, a wstawania z full hp nikt nie chciał więc morda tam jak nie wiesz o czym mówisz.

A teraz słucham co Ty osiągnąłeś.

PS. skompilowanie game to nie osiągnięcie.

vlRm1nY.png

Opublikowano

co wy w tych plikach fajnego widzicie? Rzeczy, które tutaj są to 5min roboty xD + Pobugowany likan. Ludzie na mpcforum jak zwykle 5lat za murzynami.

Opublikowano

­

Mój z*******y source utrzymywał stabilnie 3,5k graczy, od samego początku nie ma na nich bugów, a wstawania z full hp nikt nie chciał więc morda tam jak nie wiesz o czym mówisz.

A teraz słucham co Ty osiągnąłeś.

PS. skompilowanie game to nie osiągnięcie.

On tworzy nową gre na source Metina, daj mu spokój k***a powinienes sie od niego uczyc 8S

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dobrze byłoby jakby Maxmi udostępnił src ;)

Póki co wolę tego nie dotykać, ale like zostawię :P

10f6fl5.jpg

100 | 200 | 300 | 400 | 500 | 1000 | 2000 | 5000

Jeśli odpowiadasz na mój post, zacytuj go oraz oznacz mnie.

Planujesz do mnie napisać? Zapraszam na profil ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tam go odpaliłem i właśnie zaraz bd sprawdzał co takiego temu game w duszy gra ;D

#Edit:

no powiem wam że ciężko było ale udało się :) pliczki nawet nawet na hamaka dobre :D a na vps'a/dedyk'a czy ja wiem jeżeli się zmusić i mocno pogrzebać da radE :D

Opublikowano

Gdyby "świat metinowskich fantazji gracza" potrzebowały kolejnej postaci do metina. Ten cały gówniany likan zostałby przerobiony na człowika np wampira? nie wiem, ten wilk do ludzi nie pasi. Przyklad: baner z polskiego metina. Nawet tam nie pasuje hahaha :D

A tu tyle wspaniałych grafików techników etc bla bla.. na pewno by taka postać była.

Ale okej, na tym kończę tą dyskusję.

Co do pliczków nic nie mam, jednak wystarczy skonfigurować wszystko i będzie nie? heh.. takie są fakty.

Większość grafików na privach ma większe zdolności jak ymir ;p Czekamy na techników, może kiedyś dojdą do ustawień fundamentu gry, jak na razie mamy np 366867 level mex czy jakoś tak ustawiony przez ymira.

bla bla bla.

już nie piszę xD Pobierajcie i bawcie się heh

Opublikowano

Gdyby "świat metinowskich fantazji gracza" potrzebowały kolejnej postaci do metina. Ten cały gówniany likan zostałby przerobiony na człowika np wampira? nie wiem, ten wilk do ludzi nie pasi. Przyklad: baner z polskiego metina. Nawet tam nie pasuje hahaha :D

A tu tyle wspaniałych grafików techników etc bla bla.. na pewno by taka postać była.

Ale okej, na tym kończę tą dyskusję.

Co do pliczków nic nie mam, jednak wystarczy skonfigurować wszystko i będzie nie? heh.. takie są fakty.

Większość grafików na privach ma większe zdolności jak ymir ;p Czekamy na techników, może kiedyś dojdą do ustawień fundamentu gry, jak na razie mamy np 366867 level mex czy jakoś tak ustawiony przez ymira.

bla bla bla.

już nie piszę xD Pobierajcie i bawcie się heh

Zdolności? Niee, napewno nie ;) Lican to postać gameforge, dlatego większość osób boi się robić serwerów z nim.

Ymir na lepsze zdolności, uwierz mi. Tam pracują programiści, a nie osoby po technikum, gdzie spędziły rok na C++ w między czasie

robiąc kwerendy w accesie ...

­

Opublikowano

Co do plików to gadacie głupoty że tak coś siedzi:d  jeśli ktoś myśli to prędzej czy później odkryję jakieś nie dociągnięcia.  

nie ma src i dobrze bo zaraz startowało by 102312 serwerów :D

ps. serwer na tym gamę bedzie działać w 100% 

56928084622805469272.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Co do plików to gadacie głupoty że tak coś siedzi:d  jeśli ktoś myśli to prędzej czy później odkryję jakieś nie dociągnięcia.  

nie ma src i dobrze bo zaraz startowało by 102312 serwerów :D

ps. serwer na tym gamę bedzie działać w 100% 

Ja jednak bym nie ryzykował bez source. Wolałbym coś swojego skleić albo kupić od kogoś ;)

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...