Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe by Maxmi v4.1 z WolfManem.

dzekon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Specyfikacje plików:

-5 Kart EQ,

-Wolfman,

-Zmiana eq, 4x kombinacje,

-switchbot by mijago,

-powiększony handel,

-powiększony prywatny sklep,

-powiększony sklep u npc,

-dodany system Bindowania Ekwipunku,

-dodane efekty zielonych i fioletowych potów,

-max. yang 999.999.999 yang,

-usunięcie konieczności posiadania maski uczuć,

-dodane nowe przedmioty z globalnego serwera,

Serwer jest ogólnie robiony pod serwer globalny, więc 105level i 90 stat.

Kilka ss:

z2GjDg.png040JW9.pngVgQGYj.png

N9L0XX.jpg

Download

MySQL:

https://mega.co.nz/#!6c0mlZyQ!yvcD81xUmNv70UijdEleyr_lMLdHUOkTyBRa2hHJ7lI

Game:

https://mega.co.nz/#!WEt1lBgY!wLqa5ygeQbqPLxiMD2DqGGB7z8BSEea_O9mJjwdKTQ0

Client:

https://mega.co.nz/#!PM1CCDLA!yvwNJ-LKrNecngpW8l1tEJy72oyssb3-myXdOHPv28I

Wolfman-efekty:

https://mega.co.nz/#!nMshxS5Y!HdL0VDOapIG7c9XztgKOMXPDguAotIa-yER2OKoRdPY

Patch z wolfmanem:

https://mega.co.nz/#!2INQlTYR!_ThQ1rsk7NfMjlDhHafcVDDUhZD43YWk6x3ZA9jxZVA

Passy:

Mysql:

User: root

pass: maxmi33

FreeBSD

Account: test

pass: sezer123

Edit.

Pliki wstawiam z myślą o serwerach hamachi.

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto jest tak pierdo... aby stawiac serwer na juz skompilowanym game majac czyste source? Przeciez to samobojstwo... Jest tu cos ciekawego ogolnie do wyciagniecia, te zbroiki na ss to pod lycana rozumiem?

Opublikowano

Kto jest tak pierdo... aby stawiac serwer na juz skompilowanym game majac czyste source? Przeciez to samobojstwo... Jest tu cos ciekawego ogolnie do wyciagniecia, te zbroiki na ss to pod lycana rozumiem?

tak co nie umie kompilować i nie zna jeżyka cc++ chyba logiczne 

Opublikowano

wątpię aby komuś się to przydało, lajk za wstawkę  -.-

Opublikowano

syf i kila. Troche syfu z deva dodane, yang limit pewnie tak samo zwiekszony jak na vanilli - jedna komenda i wszystko pada. Uwazam ze jak ktos nie potrafi sobie skompilowac/odbugowac src to niech po prostu sie za to nie bierze.

Opublikowano

syf i kila. Troche syfu z deva dodane, yang limit pewnie tak samo zwiekszony jak na vanilli - jedna komenda i wszystko pada. Uwazam ze jak ktos nie potrafi sobie skompilowac/odbugowac src to niech po prostu sie za to nie bierze.

Dal te pliki, ze względu pewnie na likana. Bo nikt sam nie potrafi dodac (oczywiście są wyjątki), wiec jezeli będzie gotowiec to będą i lajki.

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Pliki wykorzystam,dzięki.

Wrzucisz gotową masyne? Dam lajki ;]

Ściągnij gotową maszynę Terenzo i wrzuć sobie te pliki.

Opublikowano

dzięki wielkie. Z chęcią pobiore bo likan jest od dawna na plu ,ale nie miałem nigdy okazji się nim pobawić .

lqn1ws1buph9.png

Opublikowano

dobrze, że pliki tureckie, przynajmniej nie wyjdą serwery z likanem pod $$

Opublikowano

dobrze, że pliki tureckie, przynajmniej nie wyjdą serwery z likanem pod $$

Zawsze można spolszczyć ale na dedyka się nie nadadzą bo:

- nie ma src game  a wrzucisz inne game i nie działają dodatki :)

Opublikowano

szczerze jeżeli komuś zależy na samym likanie to tylko walenia będą mieli z usunięciem powiększonych sklepów z clienta

Opublikowano

­Dużo bez src tu nic nie zrobicie, dodatkowo nie wiadomo co tam siedzi więc nie polecam ich używać za bardzo, są tutki jak dodać likana więc można sobie samemu spokojnie dodać.

Opublikowano

­Dużo bez src tu nic nie zrobicie, dodatkowo nie wiadomo co tam siedzi więc nie polecam ich używać za bardzo, są tutki jak dodać likana więc można sobie samemu spokojnie dodać.

można, ale ty nie umiesz.Plików nie polecam.Kilka niespodzianek w nich jest.Aczkolwiek kto lubi ten lubi.

Opublikowano

Pliki są bardzo dobre. Trzeba tylko zmienić game bo jak pobierałem starsze wersje to były na Vanilli to pewnie i ta wersja plików na tym jest. ;)

­

Specjalista
Opublikowano

Jak ktoś na tym serwer postawi lub wgl to pobierze to dla mnie będzie "DNEM".

Nie kminie wgl jak można coś takiego wstawić przecież to chwila roboty jest (poza wilkiem) który w tej wersji i tak pewnie zbugowany jest.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Nie kminie wgl jak można coś takiego wstawić przecież to chwila roboty jest (poza wilkiem) który w tej wersji i tak pewnie zbugowany jest.

Już nie gadaj głupot bo yang limit umie zwiększyć może 1% użytkowników tego działu. Reszta bierze właśnie takie gotowce przeważnie vanilla lub WIP. 

A dodanie  wilkołaka to 5 minut.

Opublikowano

Skoro chwila, to wow! To skoro maxim tyle zarabia na edycji source to ciekawe ile Ty wyciągasz! 

Uwierz mi, że maxim zrobił by najbardziej c*****e pliki, a i tak cieszyły by się większą popularnością niż Twoje..

Wiem, że to boli. Ale prawda jest inna. Maxim robi bardzo dobre pliki sądząc po opiniach, więc myślę, że postawienie

serwera na tych plikach raczej nie była by takim dnem jak Ty pieprzysz.

­

Opublikowano

Ogarnia ktoś jakim packerem item_proto pakować? Próbowałem chyba wszystkich i niby wypakowuje, spakować też się da ale jeśli zmienisz chodz jedną literke nie idzie tego spowrotem spakować :P

/edit   oke już ogarnięte.

Tak wgl to limit yang jest nadal 2kkk :P

Opublikowano

To weź sobie pliki terenzo ;) te pliki nawet z Vanilla core mają mniej bugów no i są stabilniejsze niż owe pliki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...