Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wycena laptopa

paxonzzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako , że moja stacjonarka w pelni kompletna to postanowilem sie pozbyc mojego lapka

Acer Aspire v3 771g

Procesor i5 3230m 2.6ghz 

grafika GF 710m 1024mb

Matryca 17.3 cala

ram 8 gb

orygianlny windows 8

hdd 750gb

do zestawu dodam podkladke chlodzaca zalmana wartosc nowej przekorczyla 230 zl.

na bateri ogaldne jeden film pelnometrazowy okolo poltora godziny, przegladajac neta starczy nawet na 2-3h.

Wszystko w nim dziala zmieniona pasta termo na swieza

Nie jest porysowany jest w dosc dobrym stanie

jedyne mankamenty to peknieta obudowa od wylotu powietrza

gwarancji juz nie ma skonczyla sie :)

ile za niego wezme? nowy kosztowal mnie 2 lata temu 650 euro.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

Nowy, z gwarancją, bez dodatków kosztuje ok. 2800. Twój już nie ma gwarancji, ale za to dajesz jakieś "gratisy". Zrób formata, zainstaluj najnowsze sterowniki i myśle że tak z 2380 wyciągniesz ;)

Pomogłem, strzel duży przycisk Lubię To!­

Opublikowano

2800 ?

ja 2 lata temu za niego mniej dalem ?:D

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

mareqqq ty chyba nie myslisz :D

Max 1400, grafa juz starsza itp a jescze po gwarancji

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...