Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

i5 4690, a Wiedźmin 3

Rozwalacz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, posiadam procesor i5 4690 (bez k, ponieważ posiadam płytę z chipsetem h97) i mam pytanie dotyczące wydajności tego procesora. Czy ten procesor da rade uciągnąć Wiedzmina 3 na dosyć fajnej grafice? W komputerze posiadam też GTX 970 od MSI, ale nie wiem czy nie dokupić jakiegoś i7 do tego zestawu. Czy zmiana i5 na i7 to wielka różnica? Mój procesor ma taktowanie 3,90Ghz.

Opublikowano

jak wyjdzie to sie dowiesz, nikt tutaj ci tego nie powie bo nie ma na tyle informacji, gra nie wyszła, zwykłe wróżenie z fusów

Opublikowano

http://pclab.pl/news62677.html

W tym artykule pisze, że i7-4790 i GTX 980 są wstanie zapewnić 60 Fpsów na najwyższych ustawieniach, gra ma zostać jeszcze bardziej zoptymalizowana. Wszystko zależy od optymalizacji gry. Myślę, że twój sprzęt jest na tyle wydajny żeby poradzić z tą grą  oczywiście nie jestem wróżbitą i nie powiem na jakich ustawieniach osiągniesz te stałe 30/60 fpsów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...