Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z Windows 10

Wiedzmik123

Pytanie

Opublikowano

Mam problem dotyczący Windowsa 10 niestety nie można dodać tu filmiku wiec spróbuję wytłumaczyć. Gdy uruchamiam Windowsa 10 mój kursor przeskakuje jakby miał ścinki i wydaje taki dziwny dźwięk. I nie da się nic kliknąć. To wina systemu? Ktoś tak miał? Proszę o szybką odpowiedź :)

Up

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem dotyczący Windowsa 10 niestety nie można dodać tu filmiku wiec spróbuję wytłumaczyć. Gdy uruchamiam Windowsa 10 mój kursor przeskakuje jakby miał ścinki i wydaje taki dziwny dźwięk. I nie da się nic kliknąć. To wina systemu? Ktoś tak miał? Proszę o szybką odpowiedź :)

Up

możliwe,ze instalacja czy aktualizacja trochę źle przebiegła, system ten Jest w fazie testow.. Nie jest oficjalnie "wydany" wiec jest spora mozliwosc natkniecia się na błędy :x

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Ja akurat mam win 10 i mi wszystko działa tylko że na nowym build 10041 wogole mi nie wykrywa mikrofonu i glosnikow zadnych!

Zapraszam na serwer Minecraft! 1.7.2 Subcraft.maxc.pl Serwer Lobby, Survival, FreeBuild, PvP i Parkour!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...