Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Battleeye

Aerandir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest jakikolwiek sposob zeby nie wywalalo nas z gry grajac z cheatem? Bypass Snowiego dziala tylko pare minut. Jezeli ktos posiada pelnego to prosilbym o wrzucenie go albo chociaz oszczedzenie komentarzy, ze mam ale nie dam.

Opublikowano

A na jaką wersję? Bo ja mam 1.4.2 i nawet ten Snowy mi nie działa ^^

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?
- No... yyy... apokalipsy

Opublikowano

Albo drugim kontem. Jest opcja przypomnij hasło. To nie boli :P. A aktualnie nie ma poprawnie działającego ByPassa na tą wersję. Więc trzeba przyzwyczaić się do prostych serwerków bez BE.

NIL:

[||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||] = 0%

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- No te w takim kształcie *staruszka rysuje palcem w powietrzu coś na wzór jajka*
- Co to za kształt?

Opublikowano

jeżeli to jest neo to może być inne konto lecz jeżeli ma stałe to nie jest jego kumplem

chcesz kopiować moje tut'ki ? kopiuj przecież ci nie zabronię

Opublikowano

Mniejsza z tym :P. ByPass Snowyego nie działa, inne też. Trzeba poczekać lub samemu coś przekręcić ;]

NIL:

Cytat miesiąca nr1

- Poproszę lody
- Jakie?
- No takie normalne
- Czyli?
- Co to za kształt?

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...