Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do darkorbit

_eMek_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtiam, czy istnieje jakis DARMOWY bot ktory ora slabe alienki  i zbiera boxy i sam kupuje ammo? jak tak to dajcie linka w necie szukalem i znalezc nie moge

pozdrawiam

Opublikowano

Wtiam, czy istnieje jakis DARMOWY bot ktory ora slabe alienki  i zbiera boxy i sam kupuje ammo? jak tak to dajcie linka w necie szukalem i znalezc nie moge

pozdrawiam

a probowales FsBota ? podobno on bije allienki na 1-2 albo 1-8 bo sprawdzalem takie ma obrazki wklejone ale u mnie to bicie nie dziala tylko boxy zbiera :D 

Opublikowano

Cześć,

Tak jak wspomniał kolega, FsBota można użyć, ale testowałem u mnie starszą i najnowszą wersję i obie nie działają. Spróbuj użyć vBota.

Pozdrawiam,

S-C-P-D

Opublikowano

Pobralem go i skonfigurowalem za 1 razem zbieral skrzynki bylo wszystko OK, potem chcialem drugi raz wlaczyc to lata mi ciagle lewy gorny róg? pomocy!

Opublikowano

Wszystkie ustawienia na low a co do tego hp to musisz screena zrobić i wkleić do folderu z sfbotem. Instrukcje dokładne na YT są.

LukaSuper.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o błąd ze zrzutu to bot informuje Cię, że nie udało mu się odnaleźć paska hitpoints w formie graficznej (zielone paski w otwartym okienku "Statek" w grze, które oznaczają poziom HP). Jeśli wszystko dobrze ustawiłeś, tzn. ustawienia graficzne w grze masz ustawione na najniższe + mapa bez tła, to musisz tylko zmienić sposób przedstawiania ilości HP z liczbowego na graficzny - kliknij na liczbę hitpoints i wtedy wskaźnik się zmieni (zrób to samo dla osłony i ładowni).

Opublikowano

Z takim problemem jeszcze się nie spotkałem - może trzeba zainteresować się oficjalnym tematem z FSbotem (na zagranicznym forum). Tam pewnie znajdzie się odpowiedź. Osobiście FSbota nie używam i dlatego mogę pomóc tylko w tych przypadkach, które są bardziej związane z samą ideą pixelbotów niż z konkretnymi botami.

Opublikowano

Dobra, poradzilem sobie juz z tym problemem, znacie może jakiegoś bota do darkorbit który zabija alieny i ammo kupuje ?

Opublikowano

Ammo to sobie kup CPU do auto uzupełniania lub kup sobie parę mln x1 i rakietek, bota bijącego alieny to ciężko chyba, że ten na x-2-podobno fsbot ma opcje bicia alienow ale na premium, czy działa to nwm

Opublikowano

Spróbujcie sobie GolemBota, on jest płatny jednak z tego co wiem może bić wszystkie alieny [bo na filmiku widziałem jak może bić wszystkie bossy] i działa gdy jest zminimalizowany.

Opublikowano

Spróbujcie sobie GolemBota, on jest płatny jednak z tego co wiem może bić wszystkie alieny [bo na filmiku widziałem jak może bić wszystkie bossy] i działa gdy jest zminimalizowany.

no ostatnio duzo banow poszlo za niego i kosztuje 30 dolarow jak sie nie myle czy euro kij go wie 

Opublikowano

A tak w ogóle kto ogarnia boty itp. jak je ustawić i włączyć szukam takiego gościa na PRIV@!!!

nie wiem z czym ty masz problemy w kazdym bocie wszystko pisze jak na dloni co i jak i co zaznaczac to juz sam wybierasz 

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...