Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie związane z czitami

Sobotaciezje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż chciałym sie was zapytać czy mogę dostac bana VAC za haxy. Rozwijająć moja sprawę związaną z czitami chodzi mi dokladniej o hax odblokowywania sobie osiągnieć w cs go. Bo kolega mnie namówił zebym sobie odblokował all i to zzrobilem, ale po jakis 15 min pomyślałem no i mowie sobie no przypal to sobie odblokowalem ponad 50jakis,ktroych   nie miałem, i do was pytanie czy moge dostac bana VAC na zawsze za to?Pytam sie i martwie sie bo mma skiny na moim koncie steam o wartosci 100 euro..

Dokładając robilem to przy wl steam, ale nie uruchamialem cs go..

Prosze o szybka odp 

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie słyszałem o przypadku dostawania banów za haxa na osiągnięcia. Na 99% nie dostaniesz ale pewności nigdy nie ma, nie wiadomo co volvo zrobi ;)

a11176.jpg

Opublikowano

Za Steam Achievment Manager nie ma VAC'a :) Nigdy jeszcze nie słyszałem żeby ktoś za ten program dostał bana, ponadto autor GWARANTUJE bezpieczeństwo.

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie, raczej nie.

To nie wpływa jakoś na rozrywkę gry więc nie powinneś.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja ostatnio w TF2 odblokowałem za 1 machem wszystkie osiągnięcia i bana nie wyrwałem wiec nie banują. 

Jeżeli w Twoim temacie znalazła się trafna odpowiedź oznacz ten post klikając "Oznacz jako rozwiązany"

Aby docenić pomoc użytkowników którzy starali się rozwiązać Twój problem kliknij "Lubię to"

Przed założeniem nowego tematu upewnij się że robisz to w "Odpowiednim Dziale"

Opublikowano

Ale pewni nie jesteście?

bo jedni mówią, że jest drudzy mówią, że nie ma ..

Mój kolega odblokował na pałe all osiągnięcia mając 10h w cs:go około 2 miesiące temu i teraz ma koło 150 bez bana.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...