Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto tworzyć serwer?

TheDominik29

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy ktoś grałby na serwerze multiplayer bez żadnych hamachi, otwartym 24/7?

Oczywiście z PVP.

Czy jest wogóle sens stawiać jakikolwiek serwer tej gry? Gra w nią ktoś na multiplayer czy nie bardzo?

=

Opublikowano

@Rayso czy ja wiem w całym internecie spotkałem max 2 serwery które są Polskie z maszynami w Polsce a ogólnie serwerów PL jest z 5 max 10 nie więcej.

Jeżeli kupisz VPS w Polsce to na pewno się wybijesz bo reszta PL ma ping rzędu 300+ a Ty z maszyną w PL będziesz miał max 80 przy najgorszych obciążeniach

Ja chętnie zagram na PvP gdzie ping mam 40 a nie 400 i kick co 10minut z tego powodu

Dodatkowo gracze szukają Serwerów z komendami /home /msg /vault a najlepsze jakby było jeszcze Kit ale tylko ubrania + 1 Woda + 1 Fasola + Siekiera i tyle

A jeżeli w opisie dasz link do randomowej mapy może będzie to dodatkowy + bo mi się nudzi Canada oraz PEI a nikt nie robi serwera z osobną mapą

TEMAT

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jeśli masz pomysł to tak, bo tworzenie kolejnego bezsensownego serwera byłoby po prostu stratą pieniędzy. Maszyna, ekipa, a przede wszystkim - reklama, bo bez tego nie osiągniesz celu.

Opublikowano

Jeśli masz pieniądze, pomysł i chęci to warto. Sam chętnie zagrałbym na jakimś polskim serwerze PVP z ewentualnymi urozmaiceniami, najlepiej na wersji 3.x.x.

Opublikowano

Tak jak wyżej, wersją 3.x.x i byśmy zagrali :3
Lepiej bybyło z modami; dużo takich serverów nie ma, ostatnio szukałem pl na 3 i nie było ;c

1RkW7od.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...