Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plaga Vayne na skryptach w G1 - PLAT 4

Adiko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie przegralem 3 mecze z rzędu vs vayne na skryptach, powedzcie mi jak sobie z tym gównem radzić, już nie da sie legalnie popykać rankedów tylko też skrypty włączyć? Jakaś pierdolona plaga...

sygnae.jpg

Opublikowano

Strasznie bolą teraz te sharpy bole ._. Grałem na taką vayne kha zixem że ona unikała wszystikego perfekcyjnie nawet pierwszego q yasuo ledwo co się pokazałem z ulta to już mnie biła a się tłumaczyła że nie wie co to btw już jest zbanowana :v

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Graj kims, kto moze zlapac go bez warunkow... 

np. Warwick - ultujesz i nie ma go

innym dobrym rozwiazaniem moze byc Tarick - stun bezwarunkowy, tak jak up

jeszcze masz Vi, ktora ultem moze dorwac skryptera i zabic go

jest pare bohaterow, ktorzy potrafia zdjac skryptera tak, ze nawet sie nie ruszy...

ale to potrzebujesz zgrac sie z teamem

­Keelah se'lai

Opublikowano

Problem w tym że mainuje adc, a polegać na moim teamie to jak wygrać w totka, co zresztą widać po ich statystykach vs Vayne na skryptach.

Mam pytanko, jak riot reaguje na reporty z demkiem takiego delikwenta, ktoś już to praktykował?

sygnae.jpg

Opublikowano

Problem w tym że mainuje adc, a polegać na moim teamie to jak wygrać w totka, co zresztą widać po ich statystykach vs Vayne na skryptach.

Mam pytanko, jak riot reaguje na reporty z demkiem takiego delikwenta, ktoś już to praktykował?

Nagrałem go wysłałem do riot dostałem odpowiedz i koleś ma już bana :v

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nie ma szans tak często trafić na osobę z cheatami. Po prostu nie grasz na tym poziomie.

Opublikowano

To ze koles ma instant condemn po flashu/dashu, idealny orbwalking przy attack speedzie 2.0+, nie trafisz go skillshotami a wszystkie inne mecze w których nie grał vayne ma przegrane też nie znaczy że ma skrypty? ;) Uwierz mi mainuje adc, i wiem jak wygląda nienaturalny gameplay.

Do przykładu, jeden z takich delikwentów: http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUN1/29359697

I kolejny: http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-history/EUN1/33603616

A jeśli nie gram na tym poziomie to wątpie żebym mógł mieć 80%+ wygranych

sygnae.jpg

Opublikowano

0 nie wiedziales ze w lolu sa cheaterzy? To jest niby jakas nowosc? Pytasz sie o sposoby na granie na nich, powiem ci jedno - nie ma. Ktos tam pisal ze CC moze dzialac ale mozna kupic item zwany QSS (moze nieznany brazom) i wtedy pograne. Cheat - oszustwo ktore pomaga w wygranej. Gdyby sie udalo to tak latwo skontrowac to ludzie by z tym nie grali :)

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

0 nie wiedziales ze w lolu sa cheaterzy? To jest niby jakas nowosc? Pytasz sie o sposoby na granie na nich, powiem ci jedno - nie ma. Ktos tam pisal ze CC moze dzialac ale mozna kupic item zwany QSS (moze nieznany brazom) i wtedy pograne. Cheat - oszustwo ktore pomaga w wygranej. Gdyby sie udalo to tak latwo skontrowac to ludzie by z tym nie grali :)

Gadanie że nie ma sposobu na to. Jest sposób perfidne focusowanie przeciwnika w pięciu  B)

Opublikowano

>A jeśli nie gram na tym poziomie to wątpie żebym mógł mieć 80%+ wygranych

nie masz 80%+ wygranych mordo 

jebać psy

Opublikowano

Przecież grają bo łatwo teraz znalaźć cheaty. Rito banuje, ale w sumie tyle osób to i tak ciężko wszystkich ogarnąć.

Opublikowano

Nie mozesz zrobic nic , pozatym  w mej drodze gold -> master tier spotkalem max 10 cziterkow(i tak wygralem) ,wiec nie rozumiem jak ty ich tak czesto spotykasz.

L# is life

L# <333

L# 4ever

eBoLa 

<3

24l8yn4.png

lubie sie spowolnic

Opublikowano

Nagrałem go wysłałem do riot dostałem odpowiedz i koleś ma już bana :v

Riot nie udziela informacji o zbanowaniu gracza więc nie pierdol polaku

579571423327107377857.png

Opublikowano

Cieplutko mi się robi w sercu, gdy czytam, jak gówniaki, które nie umieją pobrać BoL'a/Sharpa są gnojone przez skrypterów xD

a mnie cieszy że 99% tych gówniaków skrypterów nie wbije większej dywizji na bolu niż ja grając normalnie

Opublikowano

a mnie cieszy że 99% tych gówniaków skrypterów nie wbije takiej dywizji na bolu niż ja grając normalnie

są wyjątki

tvzi7b.jpg czy np iMeh co wbił Mastera teraz jakoś ostatnio

@top

Wy wszyscy widzicie skrypterów odkąd zrobiło się głośno o L#/BoL'u. Ja w swoim życiu na jakieś 2k gier rankingowych spotkałem może z 3 skrypterów i to tylko na EUNE. Na EUW ostatnio dostałem zjeba co grał Cassio i Zhonyował się jak go Annie po flashu rzucała Tibbersem albo Malphte robił flash>ult, a Cassio zhonya, ten zjebany kamień to jej pisał w ekranie końcowym "GG Cassio u were fast", a jak do typa napisaliśmy, żeby zamknął ryj, bo jest skrypterem i nawet na normalu lane'a nie potrafi zdominować grając na silvera to napisał "What is BoL?" xD

Opublikowano

>A jeśli nie gram na tym poziomie to wątpie żebym mógł mieć 80%+ wygranych

nie masz 80%+ wygranych mordo 

Faktycznie nie mam, ale 80% winrate na moich mainach, pomyłka ;p

Co do rozpoznawania skrypcików to też nie zauważam pewnie większości z nich, jedne są mniej widoczne drugie bardziej. Ale mainując od 2-3 lat ADC nie jest trudno zauważyć co jest na lvl'u challangera/uber człowieka, a co na poziomie moim czyli gold/plat. Według mnie Riot powinien się wziąść do roboty i stworzyć jakiś porządny anty cheat. Ile juz było takich gierek które upadły przez boty. Ta plaga z dnia na dzień jest co raz to większa

Cieplutko mi się robi w sercu, gdy czytam, jak gówniaki, które nie umieją pobrać BoL'a/Sharpa są gnojone przez skrypterów  xD

Prawda jest taka że gówniakiem jesteś ty. Z L# i Bol'a korzystają debile którzy nie osiągneli za dużo w życiu, i próbuja wybić sie w lol'u używając cheatów ;) Czujesz sie nie dowartościowany? Masz problemy z samo opinią? Ściągni czita! Pokaż że jesteś większym gównem niż na jakiego wyglądasz! Tak wyglądasz z prespektywy innych ludzi ;) Prawda jest taka - gdy normalny człowiek sie dowie że cheatujesz, będziesz j****y po wieki, i twoja wbita dywizja gówno ci da (i tak pewnie nie potrafisz wyjść z golda). Tyle na temat cheatowania :) 

sygnae.jpg

Opublikowano

Graj kims, kto moze zlapac go bez warunkow... 

np. Warwick - ultujesz i nie ma go

innym dobrym rozwiazaniem moze byc Tarick - stun bezwarunkowy, tak jak up

jeszcze masz Vi, ktora ultem moze dorwac skryptera i zabic go

jest pare bohaterow, ktorzy potrafia zdjac skryptera tak, ze nawet sie nie ruszy...

ale to potrzebujesz zgrac sie z teamem

Dlatego takich banujemy.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

hmm masz jakiś filmik jak odróżnić normalnego gracza a tego co używa skryptów? Jest mi ciezko sobie to wyobrazic nie widząc takich graczy ^^ 

L7VaIos.jpg

Opublikowano

hmm masz jakiś filmik jak odróżnić normalnego gracza a tego co używa skryptów? Jest mi ciezko sobie to wyobrazic nie widząc takich graczy ^^ 

Hmm moge ci to wyjaśnić słownie jak to wygląda. Bolowcy maja unikanie skilshotów i jak dochodzi do kolizji między ścianą a skillshotem to zacinają sie i "trzęsą" w miejscu, chcąc uniknąć skill shota. W teamfightach można zauwazyć jak autoattackuja jedną osobe jednocześnie puszczając idealne skillshoty w drugą osobe (niezła podzielność uwagi)... Gdy farmia/kajtuja/orbwalkują od czasu do czasu widać  jakby koleś napierdalał 200 kliknieć na sekunde prawo, lewo, prawo, lewo, też wywołuje to efekt takiej padaczki w miejscu...  Pomijając fakt oczywiście że nie mijają sie z skillshotów (a przynajmiej trafiaja 85% z nich) oraz sami mijają je w 90%

sygnae.jpg

Opublikowano

Phi, bolowcy i osoby z L# są dla mnie nic nie warte, to tylko akt desperacji, by oszukiwać dla wygranej, no ale cóż to polska :\\\

Nie szanuje Was bolowcy i L#, grajcie sobie dalej, ale wiedzcie nie zajdziecie wyżej :'))

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...