Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Główne questy NosTale

gorzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o to czy questy są na % expa tj będę robił misje na 28 lvl przykładowo na 50 lvl postaci , czy da mi tyle samo % EXPA co np jak bym robił na 28 lvl'u postaci , ogólnie czy opłaca się od początku expić expić expić ... a później ładnie % wejdą za główne questy POWTARZAM GŁÓWNE od NPC , nie te kwiaty dźwięku poboczne ( wiadomo im większy lvl trudniej wbić )

Opublikowano

Da ci tyle samo expa, ale on idzie w PD, a na wyższy poziom potrzebujesz więcej PD więc dostaniesz mniej tych % na wyższym poziomie (wizualnie, bo w praktyce będzie to samo), więc według mnie opłaca się wykonywać questy od npc.

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Expa za zadanie ciągle dostajesz tyle samo, nie ważne jaki będziesz miał poziom. Zadania główne robi się do 55lv, a później LoD (jeśli chodzi o exp).

I co do tych zadań to im większy lvl to nie znaczy, że dostaniesz tyle samo procent co np. na 20, a 30 :D

giphy.gif

Opublikowano

Najlepiej od początku robić główne misje. Jak ktoś wyżej mówił licznik "expa" zwiększa się wraz z kolejnym poziomem i np. masz licznik 17000 a za misje np. 43lv dostaniesz tylko 7000, z czego ten gracz na poziome misji dostałby by level.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...