Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podróż do Polski

Gość RacjonalnyCzłow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mieszkam już pare lat na Kostaryce ale patrząc co się dzieje tuż pod granicami Polskimi to chciałem przylecieć i nie wiem ile by mnie to wyniosło.. i jak tam dolecieć.. myślałem żeby wylecieć z Nosary po czy polecieć do USA i z USA do Polski.. ile to by wszystko kosztowało?

Czy zabiorą mi broń palną z walizki? 

Opublikowano

Na lotnisku na pewno podczas rewizji zostanie zabrana, o ile nie będziesz miał większych konsekwencji :) Powodzenia.­

r3ePj8E.png

Opublikowano

Czy zabiorą mi broń palną z walizki? 

xD Zanim zabiorą to cię skują i zabiorą na najbliższy komisariat. Trochę logicznego myślenia.

Opublikowano

xD Zanim zabiorą to cię skują i zabiorą na najbliższy komisariat. Trochę logicznego myślenia.

Bosz ale jesteś tępy.. nie jestem w Polsce.. chodzi mi o to czy mi zabiorą..  wątpie aby mnie zakuli w kajdany bo tu większość nosi broń ..  

A bo jade też z dwoma murzynami na smyczy (kaganiec w razie agresji) i nie wiem czy w Polsce niewolnictwo jest dozwolone? 

co sie dzieje pod granicami ?

Wieśniacy się buntują to jade paru złapać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...