Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Youtubera/reklamodawcy budowniczych i szczególnie testerów

deoobe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Poszukuję po prostu Administracji. Serwer jest nowy na dedyku. Zależy mi na rozreklamowaniu serwera, a przede wszystkim na jego rozbudowie o kolejne serwery. Strona Stoi, forum stoi, Sklep tez stoi. Na dzień dzisiejszy potrzebuje też testerów. W zamian za pomoc oferuję rangi na moim serwerze freebuild i kit-pvp. Posiadam 8 rang. Rozdaje w taki sposób

10 osób - ranga 1

15 osób - ranga 2

25 osób - ranga 3

30 osób - ranga 4

35 osób - ranga 5

40 osób - ranga 6

50 osób - ranga 7

60 osób - ranga 8

Rozdaje w formie voucherów 30 dniowych. Ze wszystkich osób wybiorę paru moderatorów, promotorów i adminów. Przewiduje wynagrodzenie za pracę w przypadku nadwyżki netto ponad utrzymanie serwera.

Warunkiem otrzymania vouchera jest spędzenie co najmniej 24 godzin na serwerze. Nie chce sytuacji "obiecałeś i nie dałeś", jeżeli nie pomogłeś mi w niczym innym prócz wejścia na serwer. Prosze być poważnym w stosunku do mnie.

Proszę oferować pomoc tutaj w komentarzu a nie na PW. Sam się odezwę i podam dane itp.

Dodaje tutaj mój filmik promujący serwer. Może was zachęci do pomocy. Chce by było wszystko cacy! Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...