Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czyżby VACaction ?

zibit2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem a mianowicie chyba dostanę za niedługo VACaction... (Pisze mi takie coś jak odpale CS'a)

Globalna Kara czasowa

Skazany przez nadzór - Bardzo szkodliwy 

Pomocy nie chcę stracić ekwipunku ! :(((((

Opublikowano

Jeśli nie cheatowałem to po co tutaj pisałem i czy da się odwołać od VACA ?

Opublikowano

W sumie dobrze , im mniej takim gówien jak ty , tym lepiej. Przez takich jak ty siedze w g3 zamiast w kałachu . Kara musi być

Opublikowano

W sumie dobrze , im mniej takim gówien jak ty , tym lepiej. Przez takich jak ty siedze w g3 zamiast w kałachu . Kara musi być

Haha dzięki, że lepiej gram niż takie jebane dziecko jak ty więc morda (jebnij się ten swój tłusty łeb bo pewnie cały j****y dzień przed komputerem spędzasz więc morda tam), a po za tym wydałem na to hajs szmato więc raczyj bym na wh nie grał + report leci szmato (bezpodstawne oskarżenia)

Opublikowano

Haha dzięki, że lepiej gram niż takie jebane dziecko jak ty więc morda (jebnij się ten swój tłusty łeb bo pewnie cały j****y dzień przed komputerem spędzasz więc morda tam), a po za tym wydałem na to hajs szmato więc raczyj bym na wh nie grał + report leci szmato (bezpodstawne oskarżenia)

Na Ciebie też poleciał report ;) Mam nadzieję, że dostaniesz takiego bana we wszystkich grach, jeśli takie jest twoje zachowanie wobec innych, mam głęboką nadzieję ;>

Opublikowano

Z tego tematu robi się nie potrzebny spam. Wyjaśnijcie to sobie na PW jak chcecie :)

@topic

Overwatch (czyt. owerłocz ) - ban na rok chyba, że Valve zadecyduję, że masz VAC'a to wtedy masz perma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...