Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czasy dzieciństwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O c**j, czasy dzieciństwa dla 98% tego forum się jeszcze nie skończyły a tutaj taki temat  xD

W sumie racja :D

Ale są również osoby starsze ^^

zy95qg.png

Opublikowano

i mówi to gościu z ekwadorem w awatarze i sygnaturze gdzie ludzie przećpali tyle specyfików, że nie jesteś w stanie sobie wyobrazić

2000-2006 fajne czasy, bardzo miło wspominam 

K***a nie mam nic do cpania czlowieku, ja przepalilem wiecej niz ty zarabiasz/będziesz zarabiał przez 2 lata (licząc minimalną krajową).

Uwielbiam kółka (do klubu musi byc), kwasy czasem, raz na ruski rok fuke, do tego jakies piwka. 

Chodzi o dzieciaki z tych czasów, co chwalą się co oni nie ćpali, a na oczy nigdy nie widzieli, a na widok zagorzałego ćpuna na zjazdach by uciekali.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Kreskówki, pistoleciki z bazaru, maczugi, chciałoby się wrócić do tamtych czasów.

Pozostaje wierzyć w reinkarnację.

Opublikowano

pamietam czasy kiedy nawet sie nie musiałem uczyc a zdawałem, nie martwiłem sie niczym, po szkole na boisko do wieczora, nawet nie pamietam zimy w tych czasach tylko wakacje itd, a teraz praca praca praca za marne grosze ( rocznik 93 )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

eh to były czasy pierwszy komputer dostałem na komunie

amd k6 całe 400 mhz  i 16mb ramu :P

ale i tak nie siedziało sie na nim 24 na dobe, latalo sie po lasach gralo sie w pile i rozne inne dziwne gry, siedzialo sie z kumplami w jakies bramie jaralo sie szlugi po tajniacku, pierwsze nalewki potem pierwsze lufki ;p

potem jak poszedlem do gimby to zycie mi sie troszku zmienilo, starzy sie na wioche przerwoadzili natrualnie ja z nimi, jako ze nie bylo zbytnio jak dojechac do kumpli to wiecej czasu spedzalem na kompie, potem z braku kasy na benzyne czy na inne bilety tez wiecej na chacie siedzialem i mlucilem w mmo. opalajac jointy ktore sie namotalo w szkole, eh ale bylo pieknie, w tygodniu granie w likendy bomby ;p a teraz praca. wrocilbym najchetniej do czasow technikum :)

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Opublikowano

K***a nie mam nic do cpania czlowieku, ja przepalilem wiecej niz ty zarabiasz/będziesz zarabiał przez 2 lata (licząc minimalną krajową).

Uwielbiam kółka (do klubu musi byc), kwasy czasem, raz na ruski rok fuke, do tego jakies piwka. 

Chodzi o dzieciaki z tych czasów, co chwalą się co oni nie ćpali, a na oczy nigdy nie widzieli, a na widok zagorzałego ćpuna na zjazdach by uciekali.

HAHAHA, hipokryzja osiągneła poziom max. Piszesz o tych dzieciakach a sam się chwalisz jakim jesteś ćpunem i ile to nie wyjarałeś, widać że wyżarło ci już mózg, ćpun forumowy

Opublikowano

Najlepsza byla teleportacja, zasypiałeś na krześle a budziłeś sie na łóżku, szkoda ze teraz tego juz nie ma 8S  

Ojej, to było cudowne!

Podstawówka, przerwy - bieganie od drzewa do drzewa na terenie szkoły, oczywiście bawiąc się w gonitwę i łapankę, kto kogo dotknie, ten goni. Skakanie w gumę, zabawa w "czarne piwko" - nigdy nie mogłam i dalej nie mogę zapamiętać jak nazywała się ta zabawa, ale rysowało się kwadrat, dzieliło na X części, aby każdy gracz miał swój "kraj", który nazywał, jedna osoba w środku trzymała patyk i wyliczała, rozbiegały się osoby, wybierała jedną iiiii musiała trafić patykiem, wtedy zabierała odpowiednią część jego "kraju" - tego trafionego, jakoś tak. Odnośnie komputera, internet nie był jeszcze tak popularny, dopiero rozkręcał się, więc lubiłam patrzeć jak brat grał w gry (Single player) - kupowanie CD-Actiona, potem sama zaczęłam sporo grać, ale to było już po Komunii. Co tam jeszcze... Barbie, wspinałyśmy się na skały i drzewa w lesie, ogniska, śpiewy, itd. Takie typowo stare zabawy :P

Gdy jeszcze grało się na pegasusie, pamiętam! Byłam chora i zwymiotowałam na pada, do dziś mi brat wypomina...

Opublikowano

HAHAHA, hipokryzja osiągneła poziom max. Piszesz o tych dzieciakach a sam się chwalisz jakim jesteś ćpunem i ile to nie wyjarałeś, widać że wyżarło ci już mózg, ćpun forumowy

Nieźle rozjebany jesteś, moja sprawa co robię za moje pieniądze.

Po za tym, nie wiesz nawet co oznacza słowo "ćpun".

Dla przypomnienia przeczytaj definicje (SJP):

http://sjp.pl/ćpun

Przypuszczam, że chodziło Ci o narkomana:

http://www.synonimy.proffnet.com/narkoman.html

A ni w c**j ni w oko, nie przypominam ani nie jestem narkomanem. 

Nigdy nie odczuwałem żadnego "głodu narkotykowego" i przymusu. 

Nie wiem na c**j takich słów używasz skoro mnie nie znasz.

Widać, że po prostu nie zrozumiałeś co napisałem wcześniej.

To że lubie XTC, baczke i czasem piwko, to nie znaczy że "ćpam".

Skoro ty odebrałeś to "ja przepalilem wiecej niz ty zarabiasz/będziesz zarabiał przez 2 lata (licząc minimalną krajową)." Jako to iż jestem jakis ćpun i przepalam tysiące dziennie to się mylisz, po prostu pale 6 lat i troche sie uzbierało.

Możesz sobie myśleć o mnie co chcesz, mam to w d***e, twoja sprawa ja i tak wiem jak jest.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Najlepsza byla teleportacja, zasypiałeś na krześle a budziłeś sie na łóżku, szkoda ze teraz tego juz nie ma 8S  

teraz jest inna teleportacja, zasypiasz gdzies budzisz sie gdzies.

Cpu i7 4790k : Mobo Msi Gaming 5 Z97 : Gpu GF980 Msi Gaming : Ram Ripjaws 2133 8gb : Buda Zallman HF1 : CpuKuler Zalman Reserator 3 Max Dual SSD: Crucial 100BX 500gb : Monitor AGON AG241QX +2x LG23MP65

Klawa MadCatz S.T.R.I.K.E : TE : Steel Series Rival 300 Podkładka Razer Goliathus : Słuchawki Corsair Void RGB Wirless + Syberia v2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...