Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualna tier lista

MrProPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się zapytać czy ta tier lista jest aktualna ?

Dodatkowo, dopiero zacząłem grać w smite ale już ogarniam podstawy i chciałbym kupić pierwszą postać (gustuje w assassinach) i zastanawiam się na Serqet, chcialbym grać na solo linii lub midzie. Możecie polecić jakichś assasinów w mecie i buildy do nich ?

Tier lista: 

3ERDbHa.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że ta lista nie jest do końca aktualna, bo tutaj Awilix jest jako nowa bogini, gdzie ona dodana była już jakiś czas temu. Nie widzę tutaj Bellony, czy Hou Yi (nie pamiętam dokładnie, jak ten bóg się nazywa :v). Co do mida i solo lane to za bardzo nie doradzę, bo sama jestem stosunkowo nowym graczem Smite, ale z assassinów polecam właśnie Awilix i Bakasure. :v

Opublikowano

nie ma czegoś takiego jak tier lista ... takie cos ubzdurali sobie tylko ludzie, sa tylko postacie pod dane linie ale jezeli gra się na zawodowym poziomie/lub z ogarnieta druzyna mozna zagrac bardzo niestandardowo i to szlifować, co do samej tier listy ludzie sobie tylko takie cos ubzdurali bo widza jak inni tym graja i mysla ze jak wezma ja to od razu tez beda tak grać, jedni graja rewelacyjnie thorem na jungli ze az zapiera dech w piersi a inny nie potrafi nim grać i wezmie sobie bastet czy tyra i bedzie robil taki pogrom gdzie ten pierwszy bedzie zazdroscic. To jaka postać jest aktualnie najlepsza pod dana linie jest uwarunkowane tylko i wyłacznie skilem gracza a nie od samej postaci, przykład ? 2 lata temu nikt nie grał praktycznie vanama na solo powstał turniej koleś z TSM pokazał jak gra się vanama na solo i nagle j*b wysyp na conquest vanam a po 2 tygodniach ucichlo bo nikt nim grać nie potrafił, albo ostatni turniej chyba też koleś z TSM zagrał rewelacyjnie scylla na midzie i nagle j*b scylla przez miesiac tylko i wyłącznie i to nie tylko na conquest. 

i ogólnie takie moje podsumowanie jeżeli ktoś trzyma się tego co napisał pan MrProPL to nigdy do niczego nie dojdzie jeżeli będzie grać postaciami ktore inni polecaja trzeba robić własne drogi i je szlifować samo podpowiedzenie nam czym grac nic nie da jak nie potrafimy myśleć i dobrze grać na tej lini na której gramy, tyle ode mnie i powodzenia w szukaniu postaci i lini na ktorej bedziecie czuc się dobrze.

@Edit dodatkowo jeszcze powiem że ten tier list to pan z dupy wziął bo na samym dole sa 2 najlepsi ADC na tą chwile jeżeli chodzi o same skile czyli Xabal oraz Ah muzeb obaj mają teraz o wiele łatwiej przez wgląd na nowe itemki oraz fiolet bufa schowaj sie pan lepiej w dziale smite panie MrProPL bo grać to ty na pewno nie potrafisz jeżeli piszesz wklejasz taką kupe.

76561198013232167.png

Opublikowano

Ta tier lista była tworzona przez gracza, który kupuje medytkę xD

Sam bym tu poprzesuwał niektóre rzeczy wyżej, niektóre niżej (Kukulkan w D XDDD)

Opublikowano

panno nagi i tutaj własnie leży pies pogrzebany bo wszyscy mają swoją liste tak jak pisałem to że ty grasz super np serquet nie znaczy że grasz równie dobrze resztą postaci które według tej twojej listy jest na takim samym szczeblu albo i wyżej te wasze listy pokazują tylko "przewagę" postaci na danej lini po przez skile jak i statystyki ale zawsze znajdzie się taka osoba która z postaci z listy "F" zrobi taki mecz że sie w pale nie mieści i to nie dzieki fartowi tylko skilowi i własnie dla tego nikt nie powinień kierować sie takimi listami bo po prostu są nic nie warte jeżeli lubimy/umiemy grać postacią i wygrywać linie mimo iż jest nisko w jakimś śmiesznym rankingu. itemki się czesto zmieniają tak samo nerf i buff postaci lecz skilla nam nigdy nie znerfią tylko dla tego że coś w grze zmienili oczywiście bedzie to mialo wiekszy albo mniejszy wplyw na gre jednak zawsze bedziemy grać tak samo a z czasem i lepiej o ile umiemy uczyc się ciagle na bledach / probowac czegoś nowego.

a jezeli nadal upierasz się ze takie listy istnieja i trzeba sie ich trzymac mimo woli to dla czego są takie sytuacje jak np ta z vanama 2 lata temu jestem pewien ze byl w klasie " -F " a po turnieju w atlancie przez praktycznie miesiąc był must have klasy " SS " ? jak ja ostatnio patrze na rozumowanie ludzi co grają w moby to mi się rzygać chce ...

76561198013232167.png

Opublikowano

@yokize

Ziomek czemu sie tak spinasz, zapytałem tylko czy to jest aktualne i czy warto serqued kupić, napisałem też, że jestem nowym graczem a Ty na mnie najeżdżasz, nie spinaj tak ziomek ;)

Opublikowano

zapomnialem w pierwszym poscie dodać że tak serquet opłaca sie kupić jeżeli chcesz grać solo, mida sie nie sprawdza z oczywistych powodów

co do innych assasinow na solo to jeszcze loki, jednak tak jak napisałem jezeli chcesz kupic te postacie tylko dla tego ze w jakiejs liscie sa "pierwsze" no to sorka ale na prawde daleko nie zajdziesz jezeli sam nie umiesz tego ocenic czym chcesz grac i co sprawdza sie dobrze na jakiej lini

co do tej tier listy to jezeli juz miala by jakas powstać to praktycznie przekręcona o 180% ta lista jest gdzies z przed 3-5 miesiecy dodatkowo nawet w tamtych czasach nie trzymala by sie kupy 

76561198013232167.png

Opublikowano

Kłóciłbym się co do Ramy... z Apollem na miejsca powinien się zamienić.

LukaSuper.png

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź, chce kupić Serqet bo mi się bardzo spodobała, mobilna postać z dużym burstem :D Przemyśle jeszcze Lokiego.

Opublikowano

Ok, dzięki za odpowiedź, chce kupić Serqet bo mi się bardzo spodobała, mobilna postać z dużym burstem :D Przemyśle jeszcze Lokiego.

Pomyśl nad kali ;)

LukaSuper.png

Opublikowano

Przeczytałam 'z dużym biustem'. XDDDDD Lokiego polecam, świetna postać, która w dobrych rękach jest naprawdę zabójcza.

Opublikowano

Niekatualna, jeżeli nie widzę xbala i cupida na jak najwyższym miejscu - to to już mówi wszystko, aktualnie top picki na adc.

Opublikowano

Nie jest to aktualna lista - wystarczy spojrzeć na nowego boga który jest prezentowany awilix była dawno temu :s teraz jest bellona 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...