Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 pierwszych mixów

Gokkurdera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.
Ostatnio pytałem się czy lepiej zagrać samemu czy może z kumplami. Zagrałem jednego z szeryfami/kałachami i dostaliśmy ostre baty. Doszedłem do wniosku, że pogram sam. 1 gra miałem 102 pkt, 9 mvp, ale remis był, druga gra miałem z 60-70 pkt, 6 mvp i mnie kickneli, trzecia miałem 70 pkt, 7 mvp i przegraliśmy. Teraz moje pytanie brzmi- czy jak tak dalej pójdzie czyli jak będę przegrywał ale będę top 1/2 i będę miał po 5 mvp na grę to dostanę golda +?

Major Najlepsze Anime Ever <3

e8e364d16a8e.jpg

Opublikowano

jakie rangi mieli przeciwnicy jak zaczales grac sam? bo jak nabijasz 100pkt na silverach... to watpie o dobrym goldzie ;p

Opublikowano

Za pierwszym razem grałem vs 4x Double Kałach i Szeryf. Potem vs goldy/silver 4-6.

Major Najlepsze Anime Ever <3

e8e364d16a8e.jpg

Opublikowano

Masz szanse jeszcze nawet na kałachy.. Ja swoje pierwsze 2 mecze przegrałem. Później około 5 wygrałem, a potem przegrałem i dalej nie pamiętam. Dziś po meczu dowaliło mnie do MG2.. Moge dać nawet ss. Wygrywaj teraz dużo i masz wysoką rangę gwarantowaną ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...