Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scam

TrokersPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zostałem w piątek oscamowany o 20€. Próbowałem odbić się dziś na meczu VP vs NIP. Niestety VP przegrało i straciłem 10€. Chciałem mieć kose, a zostałem z 3eurosami. Chcę teraz odbić się i znowu wrócić do tego co miałem. Niestety nie widzę innej opcji niż oscamowanie kogoś. Nie wiem czy to zgodne z regulaminem MPC Forum, ale jeżeli są tu czity to takie coś też powinno znaleźć miejsce. Jeżeli nie to przepraszam.
Ogólnie chciałbym się zapytać o jakiś dobry sposób na oscamowanie kogoś. Chcę tylko wrócić do tego co miałem - 30-40€.

Pomoże ktoś? Wkurza mnie to już, że koledzy piszą "hahah frajer dał się oszukać i jeszcze obstawił all ina na VP i przegrał"
Jak będę już miał najtańszego guta, którego miałem mieć w piątek będę uczciwie się tradował.

PS: Nie pytajcie się jak dałem się oszukać. Robiłem trade na laptopie i coś nie pykło ;d

Opublikowano

Jak cie oscamowani mogłeś pisać do suppa w większości oddawają ity.

Mpc nie wspiera kradzieży.

Ex Lider Counter-Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...