Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Pomozecie dzis? Bo bede otwieral serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamkneli mój temat bo przez przypadek napisalem 2x o Zaawansowanym MOTD. Nie bylo to celowe tylko przez laga przegladarki 2x to napisalo i musze napisac 2 raz. Dalibyscie mi jakis poradnik polski albo wy byscie mi napisali. Lub poprostu zrobilibyscie taki napis jaki ja chce? Chodzi o plugin AnimatedMOTD. Mam ten płatny plugin od uzytkownika tego forum ktory go zakupil i mi podeslal. Ale nie wiem jak ustawic w nim takie MOTD jakie ja potrzebuję. Konkretnie chcę aby było tak. 2 takie strzalki: >> i one sie tak do przodu przemieszczaja w sesie ze ida tak: >> >> >> >> >> i tu sie zatrzymuja >>  i sie cofaja do poprzedniego miejsca i znowu ida do przodu. TUTAJ teraz jakis napis. I tu znow strzalki << tylko te ida w druga stone czyli w tyl: w sesie ze tu sie zaczynaja: << i ida tu << << << << i tutaj koniec << i tak caly czas do przodu i do tylu. Pod tym napis Ktory idzie z lewej strony do prawej po chwili caly przechodzi znika i znowu od lewej do prawej. Napis taki. Najlepszy EasyHC. I jeszcze tam gdzie jest liczba graczy to zeby bylo tak || i tu w srodku liczba czyli |Liczba graczy" i zeby tak bylo ustawione jak na paru serwerach ze. Caly czas widzimy jak liczba graczy sie zmienia tzn. Jest wiecej i mnie graczy nie tak ze jest np 15 graczy musimy odswiezyc by zobaczyc ile jest teraz graczy tylko caly czas widac jak sie liczba zmienia bez odswiezania. Z góry dziękuje za pomoc w ogarnięciu tego lub napisaniu mi jak to ma wyglądać. Pozdrawiam

Opublikowano

Na youtube jest masa poradników/pluginów.

╔══╗♫ 
║..   ║♫ ♫ 
║(O)║ ♫ ♫ ♫ 
╚══=

Opublikowano

Nie znasz angielskiego? Najprostszy język świata, a w dodatku uczą go w szkole...

Link do tematu na Spigocie:

http://www.spigotmc.org/resources/animatedmotd-original.1874/

Tu jest wszystko opisane, w dodatku są przykłady.

BTW. Z tego co wiem to MPCForum nie popiera piractwa. Nie ładnie.

BTW2. Polecam Ci sprawdzić, czy w pluginie który dostałeś nie ma backdoora. Tak tylko mówię, żebyś się potem nie zdziwił że dostałeś od jakiegoś nieznajomego typa coś co normalnie trzeba kupić za darmo i nagle jakiś nieznany gość ma OPa na twoim serwerze.

Opublikowano

Jest taki problem hosting enderchest i plugin animatedmotd nie dziala. Usunalem wszystkie pluginy i wgralem tylko ten 1 i opis standardowy serwer hostuje ... Probowalem 2 wersje tego pluginu orginalnego kupionego 2.6 no i 3.1.0 i na obu nie dziala. Tworzy sie folder z tego pluginu nowy z tymi animations cobfig itp. A opis wgl nie dziala. Ten standardowy jak i troche zmodyfikowany pod moje napisy. Moze jakis plugin wymagany do dzialania owego ? Chociaz na stronie o zadnym dodatkowym nie pisze

Opublikowano

Witam ma ktos najnowsza wersje owego pluginu animatedmotd ? Bodajze to 4.0.2 o ile sie nie myle. Jesli ktos ma zapraszam na PW a napewno sie dogadamy

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngMinemax

Hostingi takie jak:

- Enderchest

- Craftserve

Blokują takie animowanemotd

na enderchescie dziala animowane motd

nie wiem jak z tym pluginem, ale z moim dziala (moim w sensie autorskim, a nie ze animatedmotd pluginie (; )

@topic

http://www.spigotmc.org/resources/animatedmotd-original.1874/

tutaj masz wszystko napisane

Jakbys ZAKUPIL (nie ukradl) to bys mogl do autora w sprawie o pomoc napisac, bo jest polakiem (;

ale oczywiscie jak to na poziom tego forum przystalo, trzeba UKRASC.

@maciekmm

Opublikowano

Jak wchodzicie do sklepu i was nie stać to też kradniecie? Mam już dość bawienia się z ludźmi w kotka i myszkę. Od pewnej wersji w pluginie znajduje się masa zabezpieczeń, więc nawet jak gdzieś znajdziecie piracką wersję to na dłuższą metę nic wam to nie da, enjoy :)

Opublikowano

Ja mam i? Tylko chodzi mi o nowsza wersje

Nie rozumiem niczego z tej wypowiedzi, ale jeśli chcesz mieć najnowszą wersję pluginu (AnimatedMOTD) to po prostu ją pobierz ze strony Spigota. Proste.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...