Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pod CS GO (karta, procek)

teso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje zmodernizować troche komputer aby działal plytnnie cs go. To co posiadam:

-zasilacz 350W

-amd athlon 64 3000+ lub intel celeron 326 2.53GHZ wraz z mobo

-ASUS M2N

-Geforce 7600

Zastanawiam sie czy wystarczy, ze zmienię karte na lepszą? Czy musze rowniez zmienic procki bo zaden z tych nawet po podkreceniu bedzie za slaby? Obecenie cs go dziala ale z 10-20FPS :) Co mi radzicie? Budżet 200zl

Karta lub procek moga byc uzywane

Opublikowano

Zasilacz raczej nie jest tu wazny, bo przeciez nie bede kupowal jakiejs dobrej karty. Podobno na Gt240 mozna wyciagnac 120FPS czy jest cos lepszego w tej cenie?

Opublikowano

Zasilacz raczej nie jest tu wazny, bo przeciez nie bede kupowal jakiejs dobrej karty. Podobno na Gt240 mozna wyciagnac 120FPS czy jest cos lepszego w tej cenie?

jest ważny bo nie markowy zasilacz potrafi  spalic się przy tym paląc pozostałe podzespoły komputera 

oczywiscie noname zasilacz może działać 2 lata bezporblemu ale może i 1 dzień i bum

'

Opublikowano

Powiem tak: zasilacz nie zmiesci sie w budzecie wiec nie ma szans go zmienic. Zamierzam kupić używane Geforce gt240 bo kumpel ma takie cos i wyciaga ponad 100FPS co o tym myslicie?

Opublikowano

Testowalem intel celeron 326 i nawet cs go na nim sie nie odpalil. Wiec zostaje AMD

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zasilacz to chieftec gps-350eb-101a . Kupiłem GT240 bo kumpel ma na niej ponad 100fps, ale ja mam 30 :( czy powinienem tez zmienic procka?

Opublikowano

GT240 to karta biurowa, nie dziwne... Byłoby lepiej kupić dużo lepsze 9800GTX+. Zmień procesor z Celerona na przynajmniej E8400, a najlepiej Quada, a grafika to do niczego, nie dziwne, że tylko 30fps.

Opublikowano

do tego AM2 podlaczylem Radeona 7700 na ktorym mam normalnie ponad 200FPS, a na tym AM2 20 :( czy w ogole jak zmienie procesor to cos sie zmieni? Czy jest jakis sens ulepszac te graty?

Opublikowano

Ja piszę o procesorze maksymalnie X2 6400+. Karta graficzna może być dowolna, byle odpowiedna dla zasilacza i procesora. AM2 to podstawka procesora. Według mnie lepiej zbierać na zestaw LGA1155.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego starego kompa nie moge nic wycisnac. Zamierzam kupic cos lepszego uzywanego> mam dysk, zasilacz ten ktory podalem i MSI radeon HD 7700. Mysle nad AMD athlon II x3 450 lub jakis lepszy Asrock M3A UCC lub cos podobnego i 4gb ram. Co o tym myslicie? Czy moze kupie do ok 400zl (ram, procka, mobo) cos lepszego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...