Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VAC BAN

fernfang

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dzisiaj dostalem vanc bana bo byl u mnie wujek z siostrzencem i akurat pykalem se w csa

dalem mu siasc na kompa i poszlem sie wylac, wracam a ten sciagnal haki do cs i cisnie ich na aimie.

Mlody guwniarz juz dostal i nie dotknie mi kompa, ale czy jest szansa ze dostane bana za to? Sciagnalem te czity ale tylko na lekkim wh latalem, co mam robic

Opublikowano

Już nic nie zrobisz, nie ma odwołania od Vac-a, jezeli czitowałeś. Czasami ludzie dostają Vaca za nic, wtedy mozgą Ci się odwołać.

Jeżeli Twój wujek by grał na innym kompie i tam ściągnął hacki na Twoim koncie to wtedy możesz się odwołać, lecz musiałoby być inne IP ;p

Opublikowano

ale to nie ja gralem tylko siostrzeniec, tzn on sciagnol czity a ja gralem pozniej a on wczesniej

Nie udowodnij to Valve, że to akurat wujek Ci haksy ściągnął.. Wazne ze byly uzywane na Twoim koncie.

Opublikowano

ale to nie ja gralem tylko siostrzeniec, tzn on sciagnol czity a ja gralem pozniej a on wczesniej

Ale dla Valve to nie ma znaczenia.

Pobrałeś cheaty masz bana i tyle.

Nie ma odwołania.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Nie udowodnij to Valve, że to akurat wujek Ci haksy ściągnął.. Wazne ze byly uzywane na Twoim koncie.

to nie ja uzywane bylo frajerze dzieciaku osrany 

Opublikowano

to nie ja uzywane bylo frajerze dzieciaku osrany 

Ty masz jakieś problemy , nie ma znaczenia kto tego używał ważne że były używane na Twoim koncie. Koniec

Opublikowano

Twój siostrzeniec tak wbija i od razu pobiera sobie działąjące cheaty, a twój antivir nic nie blokuje.. hm podejrzane. Nie wciskaj takich bajeczek.

Opublikowano

Twój siostrzeniec tak wbija i od razu pobiera sobie działąjące cheaty, a twój antivir nic nie blokuje.. hm podejrzane. Nie wciskaj takich bajeczek.

omg naucz sie czytac ze rozumieniem po pierwsze primo bo to podstawowka poziom

po drugie to nie ja czitowalem tylko on sciagnal to na MOJ komputer, a nie na swoim 

Opublikowano

po drugie to nie ja czitowalem tylko on sciagnal to na MOJ komputer, a nie na swoim 

Było na twoim kompie=Ban dla Ciebie nawet babcia Ci mogła czitować na twoim kompie i TY dostaniesz bana.

Opublikowano

Poszedłeś do ubikacji się opróżnić tak jak to powiedziałeś. Powiedz mi ile normalny mężczyzna się załatwia? Za max 2 min powinieneś być w pokoju a coś wątpię, że w 2 min pobrał cheaty i zaczął na nich grać. Pózniej jeszcze napisałeś, że sam na wallhacku grałeś. 

Podsumowanie = możesz zacząć liczyć dni bo od VAC-a już nie uciekniesz.

Opublikowano

Jak to naprawdę jego wina to bym mu kazał oddać kasę, od VAC'a nie uciekniesz. Lepiej jak byłby to OW to TYLKO rok byś sobie poczekał. :)))))))

Opublikowano

Cóż za historia....

Jeśli dostałeś VAC'a to nie da się od niego odwołać, nawet jak masz eq warte 200000 EURO.

Opublikowano

Zluzuj majty. Odpowiadasz za swoje konto i nikogo nie obchodzi, że ktoś inny korzystał z Twojego pomimo przyzwolenia.

Wiersz składa się tylko z dwóch wersów. Pierwszy posiada 24 sylaby, a drugi 25, co może świadczyć o tym, że chciał doprowadzić do harmonii wiersza, czyniąc go dwudziestocztero-, bądź dwudziestopięciozgłoskowcem. Występowanie tylko jednego przecinka nadaje wierszu dynamikę w opisywanych odczuciach, zaistniałej sytuacji będącej inspiracją do napisania wiersza, a także opisanie miejsca akcji. Umiejscowienie zaimka dzierżawczego "MOJ" z wielkich liter podkreśla pewność autora co do posiadania własności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...