Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut]Prosty I Legany Sposob Na 125Sm Za 17Zl!

insuline

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wziolem zrobilem konto.(podalem numer). Dalem oddaj fundusz.Wyslalem SMS i teraz jest (Proszę wysłać wiadomość tekstową ONE 9119 do 7968 aby upoważnić ten transfer) a pod spodem Oczekiwanie na autoryzację ....I co ?czekam juz 2min.Co robic? dalej czekac? PS zaden fms nie przyszedl ani nic;/

Opublikowano

Hmm to pobiera troszke wiecej niz 17 zl ^^ mialem na koncie 25zl wyslalem i byl komunikat ze niemam potrzebnej kwoty na smsa lub co takiego . To znaczy ze z 50zl by wzielo ;] niewiem jak wy ale ja juz nieproboje .

star_10.png

Pomogłem .? Daj + .!

Metin2 PL S7 Almanach - 62lv ON - I'm back.

dajplusa.gif

86330748.gif

Opublikowano

TO DZIALA CZY NIE ?

Moje Tuty :)

POLIMORFIA MEGA TUT

http://www.mpcforum.pl/topic/186542-tutmega-polimorfia-co-i-jak/

1.jpg <<< Kanal na YT Kliknij na obrazek !!!!

Opublikowano

nie wiem jak wam mi wszystko ładnie doladowało może to zależy od sieci ;] ja mam z o2 i mi wszystko ładnie doszło zabrało 17 z groszami :]

Opublikowano

Ludzie !!! Pisze dlatego , jak masz np 18 zl i sie nie da wysłac to dlatego ze na początku jak zamawiacie to pisze 40 !!! w chinskiej walucie !! to 40 (chinskiej waluty) i dla tego ... potem a stronka patrzy ze korzystacie z polskiego operatora i wysyła za 17... poprostu inny przelicznik 40 chinskiej waluty to 17 zł polskie

Opublikowano

Świetny sposób! Mam nr. z orange miałem 25 zł na koncie i wszystko było ok!! Tylko tam na stronie onebip

jest opcja za 24 zł wiec trzeba mieć przynajmniej 24 zł i wysłać smsa ale gdy juź dojdą pieniądze na konto na onebip pobiera tylko 17 zł a tamta kasa zostaje na koncie do ponownego wykorzystania ;D

// Jestem za tym, by podpiąć ten temat ponieważ ludzie wysyłają sms za 46 zł a mogą za 24 ;]

Opublikowano

Ja także mam w orange i wszystko działa wyśmienicie. Najpierw doładowujesz konto na stronce a potem kupujesz. Kupiłem już 2x po 125 SM i jestem sporo na plusie.

Opublikowano

Super sposob stary!!! Bede z niego ciagle korzystał xD

sygagnypek.png

Chcesz to daj -, chcesz to daj +, mnie to nie obchodzi ;/

Opublikowano

JEBAC MPC ! PRZEZ WAS ZABLOKOWALICHINY ! HUJWAM W DUPE DZIADY

70422088630223394241.png

Zbieram minus.png

Jeżeli uważasz że jestem dobrym userem daj minus.png

Jeżeli uważasz że jestem złym userem daj minus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...