Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ClientMaster poszukiwany

Vetitum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam na imię Igor, mam 22 lata, skończyłem szkołę w Irlandii w kierunku projektowania gier komputerowych, więc posiadam wymaganą wiedzę oraz posługuję się językiem Angielskim na poziomie bardzo wysokim. poszukuję ClientMastera pod nowy projekt easy/medium '' Temidora ''.

Pracuję nad plikami można powiedzieć, że sam ( kilka osób pomaga wykrywać bugi/błędy, dawać pomysły )

Oczekuję edycji clienta pod moje potrzeby, czyli wszystko to co dodałem na server musi znajdować się w klciencie.

Również oczekuję wykonania/dodania ( jeśli takowe posiadasz ) okna logowania, wyboru postaci i królestwa, ogólnie na bieżąco przenosić prace

z servera do klienta gry.  Potrzebuje Twojej pomocy z braku czasu na zajmowanie się 2 rzeczami na raz, serverem i clientem, ponieważ nie wszystko

potrafię zrobić od strony clienta, więc zajmuje mi to dużo więcej czasu niż Tobie.

Nie wymagam wieku +20 jak niektórzy, wystarczy, że jesteś ambitny, posiadasz odpowiednią wiedzę i umiejętności,

potrafisz pracować w zespole i komunikować się z innymi. 

Oferuję profesjonalizm, dobry kontakt, dojrzałość. Hosting servera na czas prac, w przyszłości sponsoring servera, reklamy i inne potrzebne rzeczy.

Jeżeli popełniłem jakiekolwiek błędy ortograficzne, interpunkcyjne, to przepraszam z góry, dłuższy czas spędziłem poza granicami naszego kraju.

W razie jakichkolwiek pytań prosze kontaktować się ze mną pod numerem GG: 52995688. Udziele więcej informacji.

Pozdrawiam.

ps. wrzucam temat za kolegę gdyż z jego konta nie chciało dodać tematu po więcej informacji zapraszam na gg 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...