Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM/TGM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano !!!

O sobie:

____________________________________________________________________________________________________

Witam nazywam się Mateusz mam 19 lat i pochodzę z małej miejscowości zwanej Dzierżoniów znajdującej

się na Dolnym Śląsku. Interesuję się serwerami metin2, sportem, dziewczynami, rapem. Jestem osobą

opanowaną, spokojną, odpowiedzialną, pomocną. Potrafię dogadać się z każdą osobą, mam wysokie poczucie humoru,

jeśli się za coś zabiorę nie odejdę od tego jeśli tego nie zrobię. Nie jestem stronniczy nie ulegam

emocją, unikam niepotrzebnych problemów. Lubię pracę w zespole.

Doświadczenie:

____________________________________________________________________________________________________

W Metin2 gram od czasu powstania serwera s2 Feniks, jednak jak każdy wie że Polski Globalny Metin to już nie jest to samo

moja przygoda z globalnym Metinem się zakończyła. Od tamtego momentu postanowiłem grac na prywatnych serwerach, 

sam nie jestem w stanie zliczyć na ilu serwerach grałem lecz na każdym którym grałem osiągałem bardzo wiele.

Funkcje GM pełniłem na wielu serwerach Hamachi na jednym prywatnym który nosił nazwę Taveria.eu w starej odsłonie,

lecz zespól a razem z nim serwer się rozpadł. Stawiałem też swoje serwery Hamachi lecz niestety mój komputer nie jest 

na tyle wystarczający aby pociągnąć większa liczbę graczy.Potrafię edytować pliki , dodawać różne rzeczy lecz te standardowe , jeśli chodzi o edytowanie to : questy , itemy , npc , drop , resp. Jeśli chcesz wiedzieć więcej wystarczy napisać a na pewno odpisze.

Dlaczego Akurat Ja?

Uważam że jestem odpowiednia osobą na to stanowisko gdyż:

- posiadam sporą ilość wolnego czasu, 

- mam wystarczającą wiedzę o komendach, pracy na serwerze,

- zawsze mam czas aby pomóc graczom gdy mają problemy,

- posługuję się poprawną polszczyzną, 

- posadę Administratora mogę pełnić na serwerze Dedykowanym jak i hamachi,

- posiadam wszystkie potrzebne sprzęty do porozumiewania się.

- każdego gracza traktuje równo (nie wyróżniam znajomych a ludzi których nie znam , gra jest grą)

Napisz a na pewno nie pożałujesz.

Kontakt:

- Prywatna wiadomość na forum

- GG: 1522507

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Średnio napisane podanie ale kolego życzę powodzenia :D Na pewno ktoś napisze

hejt na start :D ale dziękuje :D 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam,

Gracz, ktoremu mozna zaufac.

Powodzenia.

dziękuje za dobre słowo i oczywiście za powodzenie.

Za duża sygnatura.

Opublikowano

hejt na start :D ale dziękuje :D

to nie był hejt a przynajmniej nie miałem na celu nikogo hejtować, po prostu czasami piszę co myślę i to jest moją wadą ale staram się nad tym pracować

Opublikowano

Jezu Vetitum xD Dajcie mu tego GM! W końcu przestanie grać na Wh :D a tak serio Polecam bo znam i mogę polecić huhuh powodzenia <3

Opublikowano

Jezu Vetitum xD Dajcie mu tego GM! W końcu przestanie grać na Wh :D a tak serio Polecam bo znam i mogę polecić huhuh powodzenia <3

wh to tylko u ciebie bo lubie cie denerwować <3 dziękuje :D 

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam, współpracowałem. Zrobi wszystko jako technik, a GM/TGM to pestka, tylko brać. :)

dzięki dzięki ;D

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam,

Był u mnie Gmem na serwerze (Hamachi ) Mogę polecić :3 // Elosik

dziękuje dziękuje ;)

Za duża sygnatura.

Opublikowano

Polecam, sprawdza się :)

dziękuję mam nadzieje że ktoś da szanse i zaufa 

Za duża sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...