Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

moberhack / fishbot na metin2 pl

ahord1214

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktory mobber? Przeciez masz linki do moda lub m2 boba a przy pobieraniu dajesz na darmowe pobieranie,wszystko co tu pobierasz jest za free.Moze cos zle robisz w fishu

/niereg. sygna

Opublikowano

powodzenie jak wam sie udało sciagnac z tego linku brawo dla was wrzuci to ktos na jakis host i prosze  o normalnego fisha w ktorym moge odpalic 5 kont

Opublikowano

powodzenie jak wam sie udało sciagnac z tego linku brawo dla was wrzuci to ktos na jakis host i prosze  o normalnego fisha w ktorym moge odpalic 5 kont

jak to się normalnie ściąga i mozna odpalać 5 fishow.... pobierz przez inną przegładarke...

jak to się normalnie ściąga i mozna odpalać 5 fishow.... pobierz przez inną przegładarke... lub wyłącz wirewalla i antywirusa

/niereg. sygna

Opublikowano

Sciagnełem tego mobera nie działa przy właczaniu metka filmik sie scina i dupa . Szukam rowniez FishBota na pl podawac mi przetestowane dziłajace a nie syfie sobie kompa

Opublikowano

Sciagnełem tego mobera nie działa przy właczaniu metka filmik sie scina i dupa . Szukam rowniez FishBota na pl podawac mi przetestowane dziłajace a nie syfie sobie kompa

jaki filmik? Co do fishbotow dostałeś działające sprawdzone @ahord1214

/niereg. sygna

Opublikowano

Nie ma normalnego fishbota po każdym dostaniesz bana bo admini mają jakiś super skryp który patrzy jak łowisz i widzi że w tym samym czasie wyciągasz/zarzucasz wędke ..
Możesz łowić na fishbocie od kamera(metin2mod.tk) ale tak czy siak nie pociagniesz dłużej niż 1-2h 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...