Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Modem PandoraMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

mam taki problem z modem do Pandory : Ustawiony mam autopick up na sztabki , sakwy , ze widze tylko auto poty ,sakwy i sztaby i eq +9

Lecz co chwile mnie wywala z tego moda :

Mam jedynie kilka procesow uruchomionych ( zaraz po wlaczeniu kompa wlaczalem moda i wywala) pozamykalem niepotrzebne programy

przegladarki itp wylaczone , tylko mod odpalony na pelnym ekranie i 1024x768 32bit , Frequency 85 Gamma 1

Jaki moze byc powod ze mnie ciagle wywala z tego moda ?

Opublikowano

po 1 za wiele funkcji odpalonych WH najczęściej wywala

po 2 jak ping ci skoczy o 20-30 w górę to gra nie ogarnie twojej jedwabistości i wywali cie do logowania

po 3 jak dropisz to najlepiej nic nie pobieraj nic nie oglądaj bo jak wcześniej wspomniałem skoczy ci ping to wywali cie

po 4 jak ustawisz pelerynki  na 9950 i speed hacka na 0 odpalisz exp bota postać będzie bardzo wolno sie poruszać po spocie i masz większe szanse że cie nie wywali z gry 

.Powylaczaj niektore funkcjie mobbera zmniejsz na 2000 zasieg co 15 sekund itd jak uzywasz

/niereg. sygna

Opublikowano

po 1 za wiele funkcji odpalonych WH najczęściej wywala

po 2 jak ping ci skoczy o 20-30 w górę to gra nie ogarnie twojej jedwabistości i wywali cie do logowania

po 3 jak dropisz to najlepiej nic nie pobieraj nic nie oglądaj bo jak wcześniej wspomniałem skoczy ci ping to wywali cie

po 4 jak ustawisz pelerynki  na 9950 i speed hacka na 0 odpalisz exp bota postać będzie bardzo wolno sie poruszać po spocie i masz większe szanse że cie nie wywali z gry 

.Powylaczaj niektore funkcjie mobbera zmniejsz na 2000 zasieg co 15 sekund itd jak uzywasz

Nic nie pobierałem nic nie bylo wlaczone jedynie mod ( auto pick up , mobber,autoexp, autopotek,auto skill silne cialo)

Opublikowano

a spróbuj niektore funkcje powyłączać,i sprawdz czy problem ustapił

No ale ktore te funkcje ? bo niektore sa potrzebne dla kompa tak ? :)

zmiejszylem w bocie parametry ze na 15sek i zasieg 2000 i szybkosc ruchu 0 dalem

i wywalilo po okolo godzinie . ale nie wylaczalem zadnych procesow bo kilka ich tam bylo

Opublikowano

No ale ktore te funkcje ? bo niektore sa potrzebne dla kompa tak ? :)

zmiejszylem w bocie parametry ze na 15sek i zasieg 2000 i szybkosc ruchu 0 dalem

i wywalilo po okolo godzinie . ale nie wylaczalem zadnych procesow bo kilka ich tam bylo

tak chodziło w grze.No widzisz. Problem w miare ustąpił.Lepiej jak wywala co godzine niz co pare sekund ;).

/niereg. sygna

Opublikowano

Może być wiele przyczyn tego wywalania; zawirusowany komp, słaby net i przy tak wielu uruchomionych opcjach po prostu nie wyrabia i wywala, chyba używasz Gotowca ode mnie więc sprawdź na czystym kliencie czy nie masz zawalonego EQ.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Może być wiele przyczyn tego wywalania; zawirusowany komp, słaby net i przy tak wielu uruchomionych opcjach po prostu nie wyrabia i wywala, chyba używasz Gotowca ode mnie więc sprawdź na czystym kliencie czy nie masz zawalonego EQ.

tak to gotowiec od Ciebie 

net odpada bo 10mb//s mam :)

Opublikowano

wczoraj ladnie dropilo a dzisiaj juz wywala po 2-3minutach , tak samo jak wczoraj wszystkie mozliwe procesy w menedżerze wyłączone i wywala po chwili :(

co moze byc problemem ?

Opublikowano

wczoraj ladnie dropilo a dzisiaj juz wywala po 2-3minutach , tak samo jak wczoraj wszystkie mozliwe procesy w menedżerze wyłączone i wywala po chwili :(

co moze byc problemem ?

Spróbuj na czystym kliencie robić to co robisz na modzie, jeśli mimo to będzie cie wywalać to są dwie opcje; twój internet lub z serwerem jest coś nie tak, jeśli cię nie wywali to znaczy, że coś z modem. Zmień jeszcze ustawienia rozdzielczości na Window Mode 800x600 32bp lub 1024x768 32bp.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...