Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fishbota na CradosMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj masz fishbota od kamera pod przyciskiem F6. Działa na zminimalizowanym oknie i obsługuje 5 kart eq. Pobierasz to rozpakowywujesz i wklejasz zawartosć do folderu pack potem odpalasz metin2client.exe logujesz się i pod f6 jest fb. I nie ma mozliwosci że ci nie działa bo sam go używam i chodzi bez problemu

http://www.mediafire.com/download/awvrm0xw2dhevx1/Fb+crados+5kart.rar
https://www.virustotal.com/en/file/dd591f73bb8e26266eede327ed4c4ebb7f9dcf9fb4831376537aa54ad78554a2/analysis/1426776254/Wklejasz do packa i odpalasz za pomocą metin2client.exe

Licze na Lubie TO

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@REFF Działa wielkie dzięki :) 
Tylko dlaczego, gdy nic nie złowi jest 20 sekundowa przerwa ? i znowu zaczyna łowić ;d ?
A do czego służy "Tolerance"
I jaki najlepiej ustawić "waiting delay" ?

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Oo dzięki wielkie za fishbocika! Leci like dla Ciebie. Ustawiłem 2.850 delayu na wędce +1 i jak narazie dobrze łowi.

Co najlepiej ustawić gdy GM szepnie? Ja myślę, że przestań łowić i popisać z nim no bo jak wyjdziesz to ban od razu poleci pewnie :PP

Opublikowano

Oo dzięki wielkie za fishbocika! Leci like dla Ciebie. Ustawiłem 2.850 delayu na wędce +1 i jak narazie dobrze łowi.

Co najlepiej ustawić gdy GM szepnie? Ja myślę, że przestań łowić i popisać z nim no bo jak wyjdziesz to ban od razu poleci pewnie :PP

A jakiego fishbota używasz ?

Pomogłem daj +++  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...