Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z SuperRewards / Cookies

shinet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Mam taki mały problem z SuperRewards. Ostatnio udało mi się wypełnić reklame. Kiedy zrobiłem drugie konto, żeby wypełnić ją jeszcze raz to po jej wybraniu wyskoczył mi błąd superrewards z napisem, że już wypełniłem tą oferte. Inne oferty działały, tylko te, które zrobiłem wcześniej - nie. Resetowałem router, zmieniałem ip, czyściłem historie, cookies a także programem Ccleaner i dalej mam to samo. Dzisiaj sformatowałem system. I z ciekawości spróbowałem wypełnić te oferty i okazało się, że działały. Niestety po ich wypełnieniu znowu, gdy próbuje na innym koncie to wyskakuje ten sam błąd, że oferta już wypełniona. Ma ktoś jakieś pomysły albo sugestie? Bo nie mam ochoty na format systemu żeby wypełnić pare reklam.

Opublikowano

Mam zmienne IP. Zresetowałem router. Do tego użyłem proxów - hotspot shield. Kiedyś wypełniałem reklame na 1 koncie po czym tworzyłem 2 konto i robiłem tą samą reklame. Teraz wyskakuje mi błąd, że już zrobiłem tą oferte

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...