Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę - Administrator, Technik i Moderator

TajemnikTV

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, 

nazywam się Grzegorz - Jestem młodą osobą interesującą się grami, komputerami i technologią. 

Postanowiłem już kilka lat temu pomagać i tworzyć serwery gry "Minecraft". Interesuję się tym od dziecka więc mam dosyć duże doświadczenie jak na mój wiek. 

Przejdźmy do szczegółów: 

Chętnie pomogę przy rozwoju serwera jako Administrator, Moderator czy Technik (Proszę nie mylić z programistą lub Developerem)

Pewnie większość z Was spotkała się z osobami, które chciały PaySafeCardy, przelewy czy miliony złotych... Pewnie tutaj Was zdziwię (Albo i nie?) ale jedyne czego oczekuję to ludzi, którzy są tzw. "ogarnięci" i nie są tzw. "gimbusami". Mam nadzieję że będzie to serwer który będzie w miarę swoich możliwości bez lagów  i z dobrym pomysłem. 

Także zostawiam mój kontakt: 

Mail: [email protected]

Skype: [email protected] (To nie błąd, lecz rzadko z niego korzystam)

GG: 53511738

Oczywiście wiadomość na forum.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Jeśli interesuje Cię budowa serwera, którą ja wraz z ekipą niebawem zaczne, a później prowadzenie go to napisz do mnie na PW.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...