Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dropy?

FaraTa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się dowiedzieć czy są jeszcze wartościowe dropy. Chodzi mi o to czy dropi na serwie jeszcze takie skiny które są warte więcej niż 1euro?

Opublikowano

Tak, najlepsze dropy to

p250 franklin

m4a1-s nitro

ak-47 szmaragdowe pręgi

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Może dropnąc chyba wszystkie rzeczy oprocz kosy, widziałem filmik jak gosciu dostal awp assimova.

a11176.jpg

Opublikowano

Może dropnąc chyba wszystkie rzeczy oprocz kosy, widziałem filmik jak gosciu dostal awp assimova.

deagle blaze, widziałem jak dropi jakieś 2 tygodnie temu.

Z mapy może dropnąć item z danej kolekcji.

Te które wymieniłem są to najdroższe, awp asiimov z mapy proszę cię nie ma takich dropów o desert eagle blaze nie wspomne.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Wydropienie broni w grze, która jest dostępna w skrzynkach jest awykonalne.

Opublikowano

Wartościowym itemem też jest AWP Snake Camo. Nie chce zakładać tematu więc zapytam tu: Ostatnio widziałem jak wypadła typowi skrzynka bravo która warta jest 4,5€ więc pytam czy inne np cs go 1 też może wypaść?

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Wartościowym itemem też jest AWP Snake Camo. Nie chce zakładać tematu więc zapytam tu: Ostatnio widziałem jak wypadła typowi skrzynka bravo która warta jest 4,5€ więc pytam czy inne np cs go 1 też może wypaść?

tak może teraz wypaść ale szansa na to graniczy z cudem :D a co do wartościowego dropu to jeszcze awp pit viper i nawet zwykłe białe/jasno niebieskie skiny jak poleca factory new :)

874831456689708709857.jpeg

Tyle Wygrać.

Opublikowano

Raczej bardzo mały % jest na bardziej wartościowe skiny, a do przyjaciół którzy napisali o asimovie-chyba sam w to nie wierzysz..

Opublikowano

Wczoraj grałem na serwerze a tu taki drop. Na pewno jest to rzadkość ale jednak.

post-234945-0-46760400-1427036058_thumb.png

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

Najdroższe skiny, które mogą Ci wydropić podczas gry bez misji to te, które wymienił @Tremo, ale jeżeli masz misję na danej mapie to możesz liczyć na droższe skiny, nawet AWP Dragon Lore :)

Aby dostać taką misję, musisz kupić operację, niestety aktualnie nie ma żadnej operacji do kupienia. 

b_560_95_1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...