Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wh na komputerze=BAN? Pomóżcie !

kluchapoducha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż ostatnio a mam na myśli piątek grałem sb rankeda i w przeciwnym team-ie było 4 odpałów a więc bardzo się zdenerwowałem i postanowaiłem pobrać wh pobrałem jakies lipne wypakowałem na pulpit i włączyłem a następnie włączyłem cs go jak sie okazało wh nie zadziałało więc je dzisiaj usunąłem. Planuje teraz zakupy skinów za ponad 300+ zł i boje się, że dostane bana. Jak wy to widzicie ?

Opublikowano

raczej nie powinieneś dostać bana .. ja mialem to samo i pobralem trigerbota i wlaczylem ale uswiadomiłem sobie ze troche szkoda bedzie kasy na nowego cs i tych moich skinow.. Bana nie mam a chacka mialem tylko przez chwile wlaczonego, nawet nie gralem na nim :D

Opublikowano

Poczekaj z 2 tygodnie jak nie dostaniesz vac'a to pewnie już nie dostaniesz.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Ja załadowałem sobie hack'a rok temu, który niby się załadował ale żadne WH ani AIM nie działało, nic. Potem patrze i tu BAN, ale odczekaj 2tyg.

Opublikowano

2 tygodnie ,2 miesiące nie ma róznicy,jeśli hack był wykrywalny podczas detekcji to bana możesz spodziewać się przy najbliższej fali a sądząc po akutalnych "falach banów" bedzie to za okolo ~2 tygodnie ? Jeśli do tego czasu nie dostaniesz żadnego bana to mozesz smiało ładować kase w te gierke :D Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...