Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do CS GO [50zł]

Barti7i

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Od pewnego czasu zastanawiam się nad kupnem budżetowej myszki do CS GO, ponieważ moja obecna zaczyna już siadać. Mam w planach przeznaczenie na nią kwoty do 50 zł. Szukam produktu symetrycznego, bez zbędnych bajerów i niepotrzebnych przycisków. Przeglądając internet wpadły mi w oko myszki: Zalman ZM-M200, Zalman ZM-M250 oraz Zalman ZM-M201R. Którą z nich warto kupić? Czy może zaproponowalibyście jakieś inne myszki w podobnej cenie? 

Opublikowano

Polecam Natec Genesis G33 kupiłem i jest naprawdę porządnie wykonana dałem całe 35zł w pobliskim neonecie. Widziałem jeszcze Genesis G55 która kosztowała 50 zł ale chyba różniła się ilością dodatkowych przycisków

nfsw_CEZARS9.png
Opublikowano

Polecam Tracer Transformer. Sam miałem jak zaczynałem grać. Możesz sobie dopasować odwaznikami ciężkość myszki i 3400 DPI jest wystarczające na CSA :)

Opublikowano

Moim zdaniem myszki za taką kwotę to można kupić do biura na formalności, ja posiadam razera nage i spisuje się znakomicie, możesz jeszcze poprzeglądać steels.

Opublikowano

Bloody odpada z góry: pixel art gówno wart.

Nie miałem, jednakże miałem możliwość użytkowania jej przez ~2h co dało mi stanowczą odpowiedź 'NIE'.

Natec genesis miałem, mam ciągle w domu leży i się kurzy. Nic nie warty gniot. Plastiki odpada, myszka nie wytrzymała 3 tyg. zanim zaczęła szwankować (problem z laserem, potem z lpm'em zaczął być luźny i do dziś taki jest).

Nie polecę Ci nic z twoich propozycji ponieważ nigdy z tych myszek nie korzystałem.

edit - Jeśli chcesz zobaczyć jak myszka wygląda po roku użytkowania ~ 1,5k godzin przegranych. To powiedz, ssy podeśle ;P.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...