Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Strona wiarygodna?

Got Banned

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Blue Laminate 30 zł..Klucz Vanguard 23 zł ..Naklejki po 11 zł.

Straaasznie drogo, a po 2 nie wiadomo czy w ogóle dostaniesz te skiny.

Opublikowano

Blue Laminate 30 zł..Klucz Vanguard 23 zł ..Naklejki po 11 zł.

Straaasznie drogo, a po 2 nie wiadomo czy w ogóle dostaniesz te skiny.

to strasznie to tak ironicznie? a co do tego czy dostane to wlasnie sie pytam bosz...

ban na statusy since 09.2015 :(

Opublikowano

Blue laminat to max 3 euro czyli około 13 zł a tu masz za 30zł opłaca się? raczej dostaniesz jak za taką cene.

Opublikowano

Jedyna wiarygodna strona to "ezskins.pl".. Oni z trzech innych serwisów dali mi skin jako jedyni :)

MPC Love<3

Opublikowano

Blue laminat to max 3 euro czyli około 13 zł a tu masz za 30zł opłaca się? raczej dostaniesz jak za taką cene.

ja pizgam ale tu jest sms...

Jedyna wiarygodna strona to "ezskins.pl".. Oni z trzech innych serwisów dali mi skin jako jedyni :)

jest duzo wiarygodnych stron a nie tylko ta...

Opublikowano

Masz za dużo kasy czy co? chyba że wolisz przepłacać. Na allegro wszystko masz kilka razy tańsze.

Opublikowano

Masz za dużo kasy czy co? chyba że wolisz przepłacać. Na allegro wszystko masz kilka razy tańsze.

mam zablokowany rynek a allegro oszukuje lub dlugo trzeba czekac a kasy tez mi nie brakuje to moja sprawa co z nia robie...

Opublikowano

mam zablokowany rynek a allegro oszukuje lub dlugo trzeba czekac a kasy tez mi nie brakuje to moja sprawa co z nia robie...

Jak ci kasy nie brakuje to po co pytasz czy wiarygodna? wyslij sms jak skin nie przyjdzie to najwyżej 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...