Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomysł na pokój dla "gracza" ?

Wilku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak wy byście rozporządzili całym pokojem aby był taki klimacik dla gracza, gdzie telewizor ,sofa, biurko, komp etc....

Tak wygląda mój pokoik z wymiarami <3

480611426950839931267.png

Opublikowano

@up 

jak mu wbije 15 osób do pokoju pograć to co ?

Prawdziwy gracz nie ma aż tylu znajomych xD

Pod oknem biurko z komputerem na ścianie jakieś fajne tapety i nie za duże łóżko żebyś miał miejsce na różne kolekcjonerki. 

Opublikowano

Prawdziwy gracz nie ma aż tylu znajomych xD

Pod oknem biurko z komputerem na ścianie jakieś fajne tapety i nie za duże łóżko żebyś miał miejsce na różne kolekcjonerki. 

2ce6gl1.jpg

Problem polega na tym że mam wielkie okno + grzejnik tak jak tutaj "zaprojektowałem" tak to wygląda w realu. to czerwone to grzejnik a te kreski to okno ;D

980871426956024931267.png

Opublikowano

@Freaky™ a może odwrotnie ? tam gdzie sofa to telewizor. Tylko wkurza mnie to wielkie okno bo rolety kupic,pewnie kupie ale ten pokój to jest w takim miejscu ze słońce tu nie bije ;x

Opublikowano

Lepiej sofa obok PC bo tv na dużej ścianie daje możliwość rozbudowania o jakąś meblościankę a tu już mebli nie wciśniesz. Do tego wystarczy obrócić się w prawo i masz TV a tak to byłby za tobą. Jak przyjdą znajomi to usiądą obok Ciebie a nie po drugiej stronie pokoju.

4008f620557c76b9gen.jpg
Opublikowano

Po co monitor, jak jest TV? Lepiej podpiąć kompa do niego. Mam rozumieć, że będziesz tam spać? Bo, jak nie, to zamiast sofy, wsadzić rozkładane fotele z masażem itp. Oczywiście, musi być też minilodówka na napoje.

Opublikowano

Tak tam będę spał. Mała sofa będzie konieczna +duże biurko na kompa i 2monitory. Myślę że to będzie dobry pomysł jeśli macie jakiś pomysł piszcie :)

Opublikowano

w prawym lub lewym górnym rogu daj biurko z PC wtedy nie będzie padało światło na monitor i będzie lepiej widać :)

w drugim rogu daj konsole czy co tam masz

sofe daj naprzeciw okna tak żeby siedząc patrzeć na windowsa :)

będziesz miał widok nie tylko na windowsa z monitora xD

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

@`Penero namalujesz to w paincie ,proszę :D

Pozwolę sobie odświeżyć może ktoś będzie miał pomysł to zobaczymy jak to zrealizuje :)

pokaż ten projekt starym to pierdolną na zawał xD

66481195461017517130.png

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

f3e57778bcc8a509ca57e4e59f536767.png

Jeśli się podoba, proszę o lajka :P

W dolnym lewym rogu mógłbyś sobie np postawić akwarium, lub jeśli potrzeba, to szafę.

za sofą ( łóżkiem ) może jakieś ledowe światełka, które by ładnie wyglądały wieczorem? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...