Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy na Minecraft By zyczu

daxsykuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę oto link jeśli chodzi o wykupienie reklamy na stronie tego "badziewnego czegoś"

http://www.adtaily.pl/marketplace/websites?utf8=%E2%9C%93&sort=rank&query=zyczu&commit=Sugeruj+serwisy

Jeśli chcesz reklamę w jego launcherze to zapomnij - wystarczy policzyć:

reklama na stronie głównej to około 240zł teraz pewnie trzeba by było przemnożyć przez jakieś 3 aby dostać się do launchera. 

Pomyśl jeszcze nad rozwinięciem tekstu pisząc do autora, interpunkcja, logika zdań ortografia gdyż z pewnością mail napisany chaotycznie zostanie zignorowany.

Kolejnym aspektem jest pewnie skrzynka bądź skrzynki e-mail które są na 100% przepełnione. Poszukaj na YT jak YouTuber z wyświetleniami rzędu 20tyś subów oraz max 1mln wyświetleń dostaje dziennie około 2tyś maili.

Z pewnością całość jest czytana wyrywkowo gdyż pewnie owa osoba musiała by poświęcić na to 90% czasu wolnego, no chyba że ma od tego ekipę.

BTW

GRATULUJĘ pierwszego posta na forum !!! :)

Opublikowano

z YT mam już dość jeden wziął 50zł ale reklamy nie zrobił a drugi zrobił za 50zł ale umawiałem się na serie z serwera i filmik ma tylko 1,5k wyświetleń to też oszukali mnie w pewnym sensie. 

Opublikowano

z YT mam już dość jeden wziął 50zł ale reklamy nie zrobił a drugi zrobił za 50zł ale umawiałem się na serie z serwera i filmik ma tylko 1,5k wyświetleń to też oszukali mnie w pewnym sensie. 

Jak placiles pierwszemu? Wiekszosc serwisow platnosciowych online ma ochrone przed oszustami. Kilka razy na Paypalu udalo mi sie odzyskac kase tak. Miesiac czekalem lecz w koncu kolesiowi z konta pobrali kase spowrotem.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

Na zyczu nie będziesz miał "reklamy" on za 1 dzień bierze od 200 do 750 zł (z czego kolega ,który kupywał u niego tak mówił)

Opublikowano

Na zyczu nie będziesz miał "reklamy" on za 1 dzień bierze od 200 do 750 zł (z czego kolega ,który kupywał u niego tak mówił)

za 1 dzien to 9.99zl

­

Misja 100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000
04ludzik.gif

Opublikowano

jeden dzień to 7.99 tylko ;)

Piszecie tutaj NIE o reklamie W launcherze a NA stronie tego owego "Życzu", jak ktoś ma adblockera lub coś innego na reklamy to nawet nie zauważy twojej na stronie.

Opublikowano

Dokładnie, tak jak mówi Czaman - teraz już mało, kto nie korzysta z AdBlocka. Jak masz jakąś kasę przeznaczyć na reklamę to myślę, że można wymyślić coś skuteczniejszego... Co innego gdyby można było dostać się do lunchera, wtedy gra jest warta świeczki ;)

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...