Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmodyfikowany Client (Zero Modeli)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ma ktoś lub potrafi zrobić takiego clienta, w którym modele są przezroczyste tzn. takie, żeby zajmowały jak najmniej miejsca.

Najlepiej żeby ich nie było, żeby znikły.

Chodzi mi o to, że mam słabego kompa, a chcę bugować mapy na globalach i privach, a mam straszne lagi.

Dzięki tym "przejrzystym" lub zoptymalizowanym modelom nie będzie lagów i będę mógł bugować.

Jeżeli ktoś ma lub potrafi to przynajmniej niech Yangi będą bezmodelowe. ^^

Wiem, że wystarczy poszperać w plikach z folderu Pack, ale ja (jeszcze) nie umiem. ^^

Opublikowano

Takim jak ty kark ukrecic i utopic w rzece : |

Sux hax, cheaters, bugers...

Opublikowano

Ja to potrafie ,ale nie powiem bo jestes kolejnym idiota co psuje serwery a takich tylko tepic :). nie spamuje sam spamujesz leniu .

Opublikowano

Gdybyś umiał to byś zrobił.

Od tego jest te forum - od przekazywania sobie "czarnych sztuk" w tych sprawach.

Ja dalej czekam. ^^

Opublikowano

=D Po 1 nei daje takim frajerom co beda uzywac do niszczenia ciezkiej pracy administratorow od serwerow prywatnych =D . Po 2 sam zrobic spokojnie zrobie znam calego klienta na wylot . Po 3 nie jestem kolesiem co nisczy czyjas prace :] . Po 4 sam zrob madralo a nei spamuj ;).

Opublikowano

Ja nie umiem dlatego zwracam się z tym do was.

Nie będę niszczył privów, tylko globale, bo to (global) to największe ścierwo całego Metin2 i tylko stwarza pozór prawdziwego Metin2, a to wielkie "DEMO" jest ^^

Opublikowano

A zajebał Ci ktoś kiedyś <wrrr...> ? Wyobraź sobie, że jak dla mnie globale są dużo lepsze od privów na których masz 99lvl na start i eq+9 co to za frajda grac na takim serwie ?. Nie wyszło Ci na globalu proste nie graj, nie psuj zabawy innym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...