Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja karta graficzna, i pare pytań co do komputera.

tureko101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie , mam od 9 lat komputer..

Mam 1 gb ram , viste.  procek AMD athlon 64 x2 dual core processor 4400+  (2 takie procki mam w menadzerze urzadzen)

I karte graficzną ati radeon x1200 series..

Generalnie grając w gry mam tragiczną grafike,fifa 09 idzie mi na low detalach , kluski zamiast zawodników...W starszych grach tez nie jest za słodko. Kompa jak pisalem mam 9 lat.. ledwo 2 clienty metina mi uciąga i to z lagami.. Raczej za szybko go wymieniac nie bede,  a pytam tez bo zainstalowalem driv3ra .. i jest pieknie wszystko w menu wybieram kariere, nowa kariera i laduje sie laduje i nagle wyrzuca do pulpitu i komunikat (driv3r przestał działać)

Posiadam directa x10.   sterowniki do karty mam zainstalowane te co dostalem przy zakupie,ale watpie zeby do tej karty byly nowsze sterowniki , lub zeby cos pomogly .

Czy ta karta zawsze była tragiczna? Przy zakupie lata temu myślałem że to kosa wśród kart.. i już po zakupie grafika to dno była,wiedzmin 1 jak zainstalowalem,nie dosc ze sie zacinal to grafika była taka ze gęsi miały szyje do nieba taką linie przeciągniętą.

I w jakiej cenie teraz dostane nawet uzywanego laptopa. z dobrą kartą graficzną, ramem i prockiem spoko,takim do gier. bo stancjonarny to chyba drozsy niz lapek co ?

Opublikowano
I w jakiej cenie teraz dostane nawet uzywanego laptopa. z dobrą kartą graficzną, ramem i prockiem spoko,takim do gier. bo stancjonarny to chyba drozsy niz lapek co ?

Z używanych za 2,5k można już jakoś pograć. 

Stacjonarny w tej samej cenie uciągnie każdą grę zdecydowanie lepiej. Dlaczego niby ma być droższy niż laptop ? 

Opublikowano

Stacjonarny zawsze jest wydajnieszy od laptopa w tej samej cenie. Podaj jaki masz budżet i coś się może dobierze.

Jedno jest pewne - nawet za kilkaset złotych dostaniesz dużo lepszy sprzęt od obecnego.

Retro PC:

MB: BEK-TRONIC BEK-3708 | CPU: AMD Am386 DX-40 40MHz | GPU: Trident 8900CL 1MB | Sound: SoundBlaster Vibra 16 | RAM:16MB(4x4) FPM SIMM Hyundai | HDD: 1.08GB Quantum Fireball | OS: DOS 6.22/Win 3.1

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...