Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniona ilość i cena RP!

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za SMS cennik uległ co prawda zmianom, ale nie aż tak drastycznym. Nie zmienia jednak to faktu, że rzadziej będę kupował bo wcześniej za 20 zł, miałem 525 RP. Teraz za 30 zł mam 475. Mówi się trudno.

Opublikowano

Za SMS cennik uległ co prawda zmianom, ale nie aż tak drastycznym. Nie zmienia jednak to faktu, że rzadziej będę kupował bo wcześniej za 20 zł, miałem 525 RP. Teraz za 30 zł mam 475. Mówi się trudno.

SMS się mało zmienił bo mało osób kupuje za sms.

Opublikowano

SMS się mało zmienił bo mało osób kupuje za sms.

Niby tak, ale dla niektórych SMS to jedyna opcja by kupić RP. Tak czy siak, rzadziej będą kupowane i tyle.

Opublikowano

Niby tak, ale dla niektórych SMS to jedyna opcja by kupić RP. Tak czy siak, rzadziej będą kupowane i tyle.

Zawsze były rzadko kupowane chyba, że małe ilości więc ich nie zmieniają mocno.
Opublikowano

10 zł więcej to chyba dużej różnicy nie robi xD Mnie to w sumie na rękę, że już nie ma płatności za 40zł, zawsze wolałem za 50 brać ^_^

Owszem, 10 złotych więcej to nie dużo, ale akurat na koncie miałem 42 złote. :P

Pomocnik
Opublikowano

Owszem, 10 złotych więcej to nie dużo, ale akurat na koncie miałem 42 złote. :P

Ja zawsze miałem 50 :D Dlatego mi się ta zmiana podoba ^_^

Opublikowano

Ja zawsze miałem 50 :D Dlatego mi się ta zmiana podoba ^_^

Podoba ci się, ze będziesz placił 10 zl więcej? XDDD  

To tak jakbyś np pracował i szef ci oświadczył : "No, sorry Kowalski ale waluta stoi jak stoi więc ci potrącam 100zł z pensji"  Co byś zrobił? Cieszyłbyś się? No właśnie :v

To jest identyczna sytuacja bo Riot jest tak jakby naszym szefem i on dyktuje warunki - podobnie w normalnej pracy.

579571423327107377857.png

Pomocnik
Opublikowano

Up. Trudno porównywać pracę do kupowania rzeczy w sklepie :P To nie jest to samo. Mnie jakoś specjalnie ta zmiana nie boli, bo głównie kupowałem rp smsem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...