Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniona ilość i cena RP!

Deerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiemy wszyscy że miała taka zmiana nastąpić, ale inna niż chyba pisali.

Za 50 złotych można kupić 2025 RP, a za 20 tylko 750. Pierwsze dwie opcje są dla mnie katastrofą i nie wyobrażam sobie bym kupił kiedykolwiek jeszcze RP za 2 dyszki. 

Tak prezentuje się aktualnie lista RP:

47g7lz.jpg

A co Wy sądzicie o tej zmianie, jest ona jakaś drastyczna że przestaniecie kupować Riot Pointsy?  B)

Opublikowano

kiedys bylo lepiej...

i tak nie kupuje juz rp, bo uznalem ze szkoda kasy jak

i tak moga zbanowac za nic...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Nie dziwi to, nastąpiła okazja, że niby różnica walut itd. można zarobić więcej przy okazji. Normalna kolej rzeczy.

Opublikowano

To się nazywa biznes. 

Mała możliwość zarobku i od razu zmiana :3 Proste. Gospodarka niestety tak działa. 

League Of Legends,  Counter Strike (1.6, GO) 

Jeśli pomogłem zostaw Like. 

Pomocnik
Opublikowano

Ile było wcześniej do kupienia z 50 zł ? A co do tematu, to dalej pewnie będę kupował, nie jest to aż tak wielka zmiana :P

Opublikowano

Ile było wcześniej do kupienia z 50 zł ? A co do tematu, to dalej pewnie będę kupował, nie jest to aż tak wielka zmiana :P

Wcześniej było za 40 złotych 1780 RP bodajże. ;)

Opublikowano

Jak dla mnie to totalna głupota, ponieważ zamiast zachęcić ludzi do kupna RP to zniechęcili. No ale zresztą i tak kto będzie chciał to ten hajs wyda. Ja osobiście tego hajsu nie wydaje, dlatego mi to obojętne. 

xD 

Opublikowano

Jeśli ktoś odczuwa chęć kupna skina... Pewnie i tak kupi.

Ja na pewno już nie wydam na tę grę nawet grosza.

Ceny RP powinny być stworzone wg. zarobków danego kraju.

To, że Niemcy zarobią 4000€ miesięcznie, nie jest równoznaczne ze średnią pensją polską 2000 zł.

OffTopic:

Wszystko unijne, upodabniamy się do unii, unia to, unia tamto, my jesteśmy unią, mamy wszystko unijne.

Wiecie czego brakuje nam unijnego? Zarobków.

Zmiany są oczywiście na złe, bo zniwelowali sobie klientów Polski o około 70%.

Opublikowano

Z tego co zauważyłem  za 25 euro masz 4k RP a za 100zł 4,1k. Gdy euro to jest około 4.2zł więc wychodzi na to że w Polsce są ciut tańsze RP.

Opublikowano

To, że Niemcy zarobią 4000€ miesięcznie, nie jest równoznaczne ze średnią pensją polską 2000 zł.

OffTopic:

Wszystko unijne, upodabniamy się do unii, unia to, unia tamto, my jesteśmy unią, mamy wszystko unijne.

70%? A masz wynik badania jakiegos, ze takie farmazony strzelasz? Jak na moje, to max 20-30% przestanie kupowac, reszta tych ludzi "juz nigdy nie kupie, fck rito omg pls drogie rp kappa" za miesiac czy dwa i tak doladuje zeby miec na skina. ^^

Opublikowano

Żenada, myślałem że to żart jak zobaczyłem to. Nie kupuję już raczej RP, chyba że zmniejszą cenę skinów w grze

Opublikowano

Myślałem że będzie gorzej, tak to jeszcze raz na jakiś czas mogę pomyśleć o RP. :) Choć sugerowanie się zmianami ekonomicznymi na świecie to kiepska wymówka, bo jakoś BigPoint ceny swoich walut w grach nie zmienił.

Opublikowano

Te dwie pierwsze opcje to porażka chciałem załadować za 20zł a potem zobaczyłem to a za 50zł nie będę ładował porażka chyba że zmniejszą ceny skinów itp 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

O rany, ale dziwnie... Cóż, na pewno już nie wydam na LOLa, szkoda pieniążków. Posiadam skiny do postaci, którymi gram, więc niech sobie wprowadzają takie zmiany :P

Opublikowano

O rany, ale dziwnie... Cóż, na pewno już nie wydam na LOLa, szkoda pieniążków. Posiadam skiny do postaci, którymi gram, więc niech sobie wprowadzają takie zmiany :P

Ja osobiście chciałem dzisiaj kupic za 40 złotych przelewem bo chciałem mistery sobie kupic, a tutaj takie wielkie zaskoczenie no i zmienili ceny na gorsze. No i tym sposobem stracili stałego klienta. :P
Opublikowano

Cos czuje ze wiecej na tym straca (jest chodzi o Polske) gdyz te rp i tak dla nas nie byly tanie a teraz to polowa osob calkiem zrezygnuje.

Opublikowano

OffTopic:

Fajnie wjebanie polityki do wirtualnych punktów w grze.

Jeśli u nas byłoby taniej, to ci z zachodu kupowaliby za PLNy.

Wcześniej i tak było dosyć drogo, teraz żeby kupić skina za 975 musisz wydać aż 50zl. Trochę takie wymuszanie pieniędzy. 

Nie 50 tylko 30.

Ta zmiana nie zmieni nic prócz zarobków RIOTu, bo przecież powiedzmy sobie szczerze - i tak dalej będziecie bulić.

Pamiętam jak jeden jedyny raz wydałem 50 euro na tę grę i na dodatek było to z fejkowej karty jakiegoś niemca #pdk

Więcej już nie wydam ;D

Bóg to twoje sumienie

Pomocnik
Opublikowano

Ja osobiście chciałem dzisiaj kupic za 40 złotych przelewem bo chciałem mistery sobie kupic, a tutaj takie wielkie zaskoczenie no i zmienili ceny na gorsze. No i tym sposobem stracili stałego klienta. :P

10 zł więcej to chyba dużej różnicy nie robi xD Mnie to w sumie na rękę, że już nie ma płatności za 40zł, zawsze wolałem za 50 brać ^_^

Bywalec
Opublikowano

Niby różnica tylko 10 zł we wszystkim, ale jednak gdy się aktywnie zakupuje RP, to jest ona odczuwalna.

Jak dla mnie nie ma znaczenia, robiłem zakupy sporadycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...