Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Piwo

4SKILL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Piwo to jest dla panienek

tylko czysta :>

chyba woda.

Lubię desperadosa, i nie padam po jednym jak pewien moderator.

­

Opublikowano

Nie piję i nie będę pił śmieci.

@down

Nikogo nie zmuszam żeby nie pił. Po prostu nie chcę zamienić się w "kosz na odpadki".

i bardzo slusznie obywatelu, ja tez polecam spiryt a nie jakies popierdolki

elo jak tam rzycie?

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ale preferuję żuberki. Tak to już jest, że do złego ciągnie. Czemu mam wrażenie, że 3/4 użytkowników wypowiadających się tu nie ma skończonych 18-tu xD?

Opublikowano

Nie ma się czym chwalić ale preferuję żuberki. Tak to już jest, że do złego ciągnie. Czemu mam wrażenie, że 3/4 użytkowników wypowiadających się tu nie ma skończonych 18-tu xD?

Żeby tylko 3/4, ale czego się spodziewać po forum na którym 90% społeczeństwa stanowią 13 latkowie?

Żeby nie było offtopu to perła, chociaż żadnym smakoszem nie jestem.

Opublikowano

NIe ma się co chwalić bo picie piwa to nie jest wyczyn chyba, że w gimbazie takie zajawki mają i jak walną sobie warke na 5 to wielcy ziomale i prawilne mordy :) no ale jak chce mi się pić coś innego niż naturalna woda to napije się:  Karpackie, Heineken, Carlsberg, Perła, Lechu, Warka, Żywiec ogólnie prawie wszystko dziabie.

Opublikowano

Piwo jest dla lamusów

Dziennie wale spirytus i zapijam wódką.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Czy tylko ja wolę piwa z lokalnych browarów? 
Browar Witnica FTW. 
Lubuskie (każde), Celtyckie to jest to :D

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Kiedyś Kasztelan, ale coraz gorszy się robi.
Teraz i dalej pije Tyskie, Desperados i ogólnie regionalne jak się trafią, poza tym to czeskie, najlepsze piwa <3

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...