Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłacalność kontraktów

KozakMaslak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Pewnie ta kwestia była już omawiana wiele razy, jednak rzadko wchodzę na MPC więc nie miałem okazji o tym poczytać.

Chodzi o Kontrakty broni. Czy jest to opłacalne? Przykładowo, jeśli kupię 10 niebieskich skinów po 3 centy, to czy uda mi się coś na tym zarobić? Wiem, że kiedyś można było na tym zyskać, ale jak teraz wygląda sytuacja?

qsHVsoT.png

Opublikowano

Najbardziej opłacalny i najbardziej ryzykowny jest kontrakt na dragon lore, jak trafisz, jesteś bogaty, jak nie trafisz to jesteś w d***e xD

Widziałem gdzieś na yt jak jakiś streamer miał 4% na AWP | Dragon Lore w kontrakcie i udało mu się trafić :P

graphic.png

Opublikowano

Oczywiście, że się opłaca. Spróbuj z fioletowymi skinami. Mój ostatni drop to M4A4 Dragon King MW.

Opublikowano

Najbardziej opłacalny i najbardziej ryzykowny jest kontrakt na dragon lore, jak trafisz, jesteś bogaty, jak nie trafisz to jesteś w d***e xD

Widziałem gdzieś na yt jak jakiś streamer miał 4% na AWP | Dragon Lore w kontrakcie i udało mu się trafić :P

Chyba mało ogarniasz csa :) Z kontraktu minimum % to jest 10 na trafienie :) 4 nigdy nie bylo i nigdy nie będzie :)

579571423327107377857.png

Opublikowano

Kolego co do kontraktów dla mnie jest to czysty zysk chceszyc sie dowiedzieć jak zarabiam 50/60 $$ ??

1. Kupuje (Różowe) Fabrycznie nowe itemki (20$$)

2. W kontrakt wstawiam wszystkie fabrycznie nowe itki

3. Podpisuje kontrakt :)

5. Ciesze sie cennym (Fabrycznie nowym) skinem mi to sie w 100% udaje, nigdy nie dropło mi coś tańszego

---- 

Licze na + jak coś pomogłem  lub zainspirowałem cb 

Opublikowano

P250 z fioletu jest dobre 10x Fabryczne i heja trafisz Dragon Kinga - kolo 2x pod rząd odemnie tak zrobił - P250 ( np muertos ) za 15-20 $ a zarobił za M4.

...................\/...................

Opublikowano

Chyba mało ogarniasz csa :) Z kontraktu minimum % to jest 10 na trafienie :) 4 nigdy nie bylo i nigdy nie będzie :)

To dobrze że ty się znasz ale minimum to 3.33% 

Kolego co do kontraktów dla mnie jest to czysty zysk chceszyc sie dowiedzieć jak zarabiam 50/60 $$ ??

1. Kupuje (Różowe) Fabrycznie nowe itemki (20$$)

2. W kontrakt wstawiam wszystkie fabrycznie nowe itki

3. Podpisuje kontrakt  :)

5. Ciesze sie cennym (Fabrycznie nowym) skinem mi to sie w 100% udaje, nigdy nie dropło mi coś tańszego

---- 

Licze na + jak coś pomogłem  lub zainspirowałem cb 

Nie ma zasady, że dostaniesz fn..

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc.

To jest ryzyko, czasami możesz znaleźć tańsze ity kupić je zrobić kontrakt i być na +.

Jeżeli chodzi o myślenie o dragon lorze itp to jest naprawdę duże ryzyko.

Kiedyś mój kumpel robił coś z famasów pulse i podobno był na +.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

Na http://csgostash.com/możesz sobie popatrzyć po kolekcjach i skrzynkach czy coś się opłaca.

Z tego co widzę, to http://csgostash.com/case/38/Chroma-Casena skrzynkach chroma masz jakieś 50% na zarobek.

Z 10x mac-10 malachite, które powinny kosztować do 4,5 euro masz m4, które na factory new warte jest 15 euro, na minimal wear zarabiasz 4, na well worn 2, na ft i bs tracisz po 1 euro.

AK cartel na fn zarabiasz 5 euro mn i ww się zwraca, a na ft i bs tracisz od 1 do 2 euro.

A p250 na fn się zwraca, na pozostałych tracisz.

Czyli jedynie 6 na 15 losów masz opłacalnych.

Jak dorwiesz tanio te p250 muertos to możesz robić awp/galila i tam masz z 50% na zysk. A nawet ten galil fn się zwraca. Tyle, że jak trafisz gorszą jakość galila to 20 euro w plecy, a możliwy zarobek to od 1 do 5 euro.

Czyli podsumowując nie jest to dobry sposób na zarobek. Bo gdyby był, to wszyscy by to robili.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...