Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Logowanie: zablokowane konto

golda431

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, pobrałem w dniu dzisiejszym gre AION poprzez GF. Mój problem zaczyna się gdy chce się zalogować wyskakuje mi że moje konto jest zablokowane (nigdy nie grałem w tą gre a owe konto zostało założone w dzisiejszym dniu i ani razu nie było logowane)

Email aktywacyjny który został wysłany na moją pocztę potwierdziłem i nie wiem co moge robić zle, dodam, że gdy stwarzam nowe konto owy problem się powiela i ponownie wyskakuje mi że moje konto jest zablokowane.

Licze na szybką odpowiedz , oraz nagrodze plusikami , pozdrawiam.

Opublikowano

Logowałeś się na to konto na stronie głównej czy tylko w grze? Spróbuj najpierw na stronie po potwierdzeniu maila.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Po aktywacji zostaje zalogowany na stronie , gdy wyloguje się na nie i ponownie próbuje wyskakuje mi bład _____________________________________________________>

• Niestety wystąpił błąd podczas aktywacji Twojego konta. Proszę skontaktować się z naszym działem obsługi klienta pod podanym adresem:http://support.pl.aion.gameforge.com. Dziękujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...