Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć rozmiar skilli ? Help ;)

Fioletovy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę nic pobierać :P Pobrać z tej strony (podanej w opisie filmu) nie można.

No to nie zwiększysz, bo to podmieniasz pliki w pack, a skoro nic nie pobierzesz to skilli mieć nie będziesz :)

Opublikowano

No to nie zwiększysz, bo to podmieniasz pliki w pack, a skoro nic nie pobierzesz to skilli mieć nie będziesz :)

Skoro muszę podmienić pliki... (pc czy inne) to osoba udostępniająca pliki do pobrania musiała je sama zmodyfikować aby otrzymać taki efekt więc mi nie pisz takich rzeczy ;)

...

Opublikowano

W takim razie pobierz i porównaj ze zwykłymi PC, może sam dojdziesz ;)

Napisałem wyżej nie da się pobrać ;) film wstawiony 3-4lata temu dalem go dla przykładu =) Gdybym mógł pobrać to bym tego tematu nie pisał.

...

Opublikowano

Musisz mieć tego hacka;d ale i tak bana dostaniesz i to szybko więc nie radzę. Podmieniasz pliki w cliencie tylko.

Jak mogę dostać bana za coś co jest tylko wizualne ? (widoczne tylko u tego kto będzie miał np. mojego clienta)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...