Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ZdrapkaCraft

Nipoterek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-491231-0-23855400-1426847243.jpg

post-491231-0-51368100-1426847260.jpg

Typ Servera: Survival

Rodzaj Servera: Dedyk

Sloty: 100

IP: 212.91.26.68:27216

Potwory: Tak

PvP: Tak

Premium: Nie 

Wersja: 1.7.2

Szansa na drop przedmiotów z stone:

Diament: 0,15%

Złoto: 0.20%

Emerald: 0.25%

Żelazo: 0.80%

post-491231-0-28103000-1426847425.jpg

Właściciel: Nipoterek

Współwłaściciel: Siohal

Admin: Nicolas

post-491231-0-48978500-1426847565_thumb.png

post-491231-0-68995800-1426847551_thumb.png

Opublikowano

gorszej nazwy nie dało się wymyślić?  :huh:

Mało informacji o serwerze, za mało by zachęcić kogokolwiek do wejścia i zagrania.

Spawn też nie wygląda na jakiś ciekawy, nie wiadomo nawet co i gdzie tam jest

Polecam poprawić prezkę, dodać do niej więcej informacji  to przede wszystkim.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

Nie musi byc wszystko perfekt zeby ludzie grali :)

Popatrz na prezentacje innych serwerów, które są na topie na mpcforum, porównaj ich prezentacje z twoją.

Z prezentacji dowiedziałem się, ze jest to typ survival, wiem jaki jest drop stone i znam nicki administracji, tyle nic więcej, no może zobaczyłem te brzydkie screeny...

Nie musi byc wszystko perfekt zeby ludzie grali :)

Gościu ty perfekt nie widziałeś nigdy, to nie jest '' prawie perfect '' to jest zero, nic, kompletne, jeszcze nazwa ZdrapkaCraft, xD ludzie proszę..

Opublikowano

Posty nabijasz czy jak? Jezeli nie pasuje ci prezka to sie nie udzielaj proste i na temat :)

Kolega gdyby ten temat nie był od ocenianie prezentacji + serwera, to byś nie widział '' Dodaj odpowiedź '' koło nazwy tego tematu.

Po kiego mi posty, kasę dostaje za to? E-penisa mi to nie powiększa.

Opublikowano

Dałoby rade zrobic by drop wpadał od razu do eq ? i do stone dodać także wungiel / redstone i inne ?

Dropu tak nie zrobie ale redstone oraz inne moge :)

Opublikowano

Nie no , prosze ciebie , według mnie serwer nie musi być idealny i mieć reklamę wyśmienita , ale takie coś ?

Są informacje , administracja , razem 10 linijek i 2 obrazki , których nawet nie mogłeś zrobić na F1? Świadczy to według mnie o tym , ze administracja to same 10 łatki , którzy tej funkcji jeszcze nie znają . Co do serwera , to spawn jakieś dziwny , jakieś drogi i wierzy na wodzie?I zwykły serwer survival z dropem? Nie zajęło by to dużo roboty , trochę napisać o serwerze , screeny ładne zrobić i więcej ich powklejac, i jeszcze dodać moze pare pluginow do serwera , dzięki którym graczom grałoby się fajniej. Wyglada to dla min , jak Właściciel szybko kupiłby serwer , wgrał factions czy tam funnyguilds , napisał na szybko reklamę i myślałby ze gracze bedą wchodzić . Życzę niepowodzenia...

Opublikowano

Po nazwie i prezentacji stwierdzam że serwer warty śmiechu, a ten spawn... ściągnięty z kosmosu. (cii)

PREZENTACJA? prografiki.pl Super!

PRO Z KOMSOSU.

Ahh wbiłem, nie ma zabezpieczeń, dostep do /bukkit:help...

Pfu serw nie jest warty nawet smiechu.

Tabliczka na spawnie "Drop Z Stona" uczyli Cie gramatyki? Powinno być "Drop ze stona"

bannergif.gif

Uczeń
Opublikowano

Serwer nie jest godny polecania jedynie co to jest godny wielkiego smiechu administracj dziecinna itd

579571423327107377857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...