Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ArcanisMT2.pl [Dedyk] [Easy/PvP]

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer itp itd,zawitam ale jak mam grać jak stronka mi nie działa Ani na mozlili ani na Exploer ;___;.

@MeEtIn

Wszystko już działa ;3

Opublikowano

Poczekam do jutra, aż to ogarniecie, bo na razie się nie opłaca.

Poproszono mnie, żebym clienty wrzucał, bo niestety administracja się nie przygotowała z clientami ;)

Opublikowano

Zagrałem, poświeciłem 10 minut i stwierdziłem że nie opłaca się kontynuować gry bo nawet nie mam jak. Nie stać mnie na 25lv na zmianki skille nie na P tylko na M1 (nie wszystkie po kolei jak na plu). Ogólnie to nie powiem nic wiecej bo nie pogralem dluzej, lecz myslalem ze po tylu postach polecajacych team bedzie konkret, ale niestety poczatki serwera nie dopracowane.

2lj00au.jpg

Opublikowano

Pograłem 10-15 minut i stwierdzam,że jest dużo niedopatrzeń.Exp jest jak na serwerach medium,kasa ledwo leci,więc musimy robić misje,aby cokolwiek kupić.Dodania bonusu drogie i są pojedyncze,minimalne lagi przy małej ilości graczy,a boje się pomyśleć co by było przy większej ilości.Podczas expa nie wypadła mi żadna skrzynka,może kiedyś to poprawią.Rosek w sklepach brak...może sam mam sobie zrobić ? Ogólnie to nazwanie tego serwera Easy/PvP to jedna wielka pomyłka.

Opublikowano

Klient by like nawet napisow nie potraficie zmienic ?

Skoro lajk coś dodał to czemu nie może zostać? Mają pod siebie podpisać?

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

na poczatku polecalem i zachecalem do gry na serwie

ale po przegraniu 1.30h  

nie bardzo to serwer easy/pvp wiekszosc w gre mija sie prezentacja

pozatym śmie twierdzic ze z tego taki serwer easy/pvp jak z pl-a easy/4fun

zobaczymy jak to bedize moze jeszcze wbije

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Skoro lajk coś dodał to czemu nie może zostać? Mają pod siebie podpisać?

­

No przepraszam cie bardzo... To sie podpisuje ze to jego klient a tutaj jest dokladnie caly jego klient interface nie zmienili (moze sie im podoba i zostawili) maja wkoncu prawo do tego no ale nawet bledow ktore lajk popelnil nie poprawili a jest ich troche no to soorry ;) Pliki to samo mogli zrobic swoje a nie od Active.

Nie polecam na serwerze 20 osob + Ale powodzenia zycze tak czy tak :)

Serwer mija sie z prezentacja niesamowicie mial byc easy/pvp wyszedl medium... Chyba kazdy juz to zauwazyl :)

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Oplaca sie grac ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Oplaca sie grac ?

Chyba nię.

To nie jest zadne easy/ pvp, tylko medium. ;-)

+ Questy od shifta,

+ hajs leci jak na plu prawie.

ALE JA TAM SOBIE JUZ ZAROBILEM 500KK NA YANG BUGU <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...