Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SilverMC Nowe znaczenie survival+gildie ( przyjemna administracja, przyjemny server ! )

ZyAjrisz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

134605579z__glowneinformacje.png

1346003482__de2zjo.gif Nazwa Serwera: SilverMC

1346003482__de2zjo.gif IP Serwera: silvermc.ench.pl

134605585z__podstawoweinformacje.png

1346003482__de2zjo.gif Wersja Serwera: 1.7.2

1346003482__de2zjo.gif Sloty: 100

1346003482__de2zjo.gif Rodzaj: Survival + Gildie (POLSKIE!)

1346003482__de2zjo.gif Typ Serwera: Dedykowany

1346003482__de2zjo.gif White-List: Nie

1346003482__de2zjo.gif Premium: Nie

1346003482__de2zjo.gif Nether: Tak

1346003482__de2zjo.gif PvP: Tak

1346003482__de2zjo.gif Zwierzeta: Tak

1346003482__de2zjo.gif Pluginy: Dużo xD

1346055890__zalogaserwera.png

Właciciele: Caspero1337<-- tak to ja ! :D, ARTUR moderatorzy: lukio i Ne0y Admin: 002rogi

1346055924__dodatkoweinformacjeo.png

ip: silvermc.ench.pl ! Najlepszy server survival+gildie ! :P wbijaj szybko zniżka na vipa jak zapytasz admina ! :)

Opublikowano

Od dzieci dla dzieci.

No totalna porażka czegoś gorszego to już z pół roku nie widziałem. Spawn gorszy niż MAZE w modowanych serwerach, totalny nieogar. Powypisywane jakieś głupoty na spawnie typu "wyjdź z tego głupiego spawna..." "brzoza która zabiła tupolewa..." "klikaj sobie mam to w d***e". 

Paczka ściągnięta z sieci nawet bez ingerencji osoby która otworzyła ten serwer - założenie typu kopiuj wklej

Prezentacja aż szkoda gadać - informacji o serwerze w samej prezentacji absolutnie nic - jedynie KUP VIP, KUP VIP, zniżka, kup tu sklep, wejdź do item shop

Najlepszy server survival+gildie?

No chyba jak cofniesz się w czasie do pre-alphy MC

Serwer DEDYKOWANY? Raczej host na enderchest

OCENA: minus pisiont/100

Opublikowano

Ogarnij się ! Paczka stworzona przeze mnie a np. nasz brzoza to ma być cos co rozbawi graczy

a w ogóle wiesz co to znaczy dedykowany ?!

Raczej nie wiesz dedykowany server jest server na hostingu ... co miałem zrobić może napisać na hamachi ?

własnie że nie bo jest dedykowany 24/7

Zauważyłem nawet że każdą publikację servera hejtujesz :/ nie miło troche a sam bys nie stworzył takiego servera ...

To jest żałosne wszystko hejtowac ...

Nawet nie wiesz ile pieniędzy idzie na taki server

Opublikowano

Ogarnij się ! Paczka stworzona przeze mnie a np. nasz brzoza to ma być cos co rozbawi graczy

a w ogóle wiesz co to znaczy dedykowany ?!

Raczej nie wiesz dedykowany server jest server na hostingu ... co miałem zrobić może napisać na hamachi ?

własnie że nie bo jest dedykowany 24/7

Zauważyłem nawet że każdą publikację servera hejtujesz :/ nie miło troche a sam bys nie stworzył takiego servera ...

To jest żałosne wszystko hejtowac ...

Nawet nie wiesz ile pieniędzy idzie na taki server

Niestety prawdą jest to co napisałem

Powinieneś napisać "paczka sklejona do kupy przeze mnie" a nie stworzona kto wejdzie i zerknie w pluginy będzie wiedział o czym pisałem.

Hosting na serwerowni dedykowanej pod MC a nie dedyk - właśnie widzę kto nie wie o czym pisze.

Nie hejtuję tylko piszę prawdę 50/50 procent postów pisanych przeze mnie w publikacjach serwerów na MPC jest ocenianych pozytywnie, hejtuję właśnie tylko takie szmiry jak ten.

Co do brzozy to o polityce tutaj nie rozmawiajmy, mnie również swojego czasu to śmieszyło ale teraz to jest raczej  żałosne niż śmieszne

Podaj log z tps'a to powiem ci ile płacisz za ten serwerek (domyślam się że płacisz max 29zł na miesiąc w ciemno bez tps'a sądząc po IP serwera)

Opublikowano

Mhm a tak wgl no to nie ma tam klikaj mam to w d***e tylko klikaj se mam to w d... czyli mam to w domku poniewaz to aktywuje pewien mechanizm ... -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...