Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bezpieczeństwo konta

Delhorrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam trochę nietypową sprawę jak na ten temat, ale nie mam pojęcia gdzie to napisać, a szukanie pomocy na stronie origin mnie wykańcza. Mianowicie mój problem polega na tym, że skończyła mi się umowa na telefon i logiczne jest to, że nie dostaje smsów na ten numer. A kiedyś miałem włam na konto i założyłem kod bezpieczeństwa, który wysyła wysyła kod na mój telefon sms'em. I tutaj sprawa się zamyka, ponieważ żeby cokolwiek zrobić muszę się zalogować na konto. Moje pytanie jest następujące. Co ja mam kurna zrobić, żebym mógł wejść na konto?

A druga sprawa, jest troszkę inna. Napisałem w temacie Need For Speed World, ponieważ tylko na nim mi zależy wpakowałem tam trochę pieniędzy czasu, ale też niestety używałem nielegalnego oprogramowania na pieniądze. :( Więc moje pytanie brzmi. Czy da się jeszcze w jakikolwiek sposób to odzyskać?

Z góry dziękuje i pozdrawiam Delhorrino

Opublikowano

W celu usunięcia kodu bezpieczeństwa musisz skontaktować się z supportem Origin (najlepiej anglojęzycznym, bo wtedy załatwisz sprawę szybko i bez problemów).

Najszybsza metoda (instrukcja):

1) Wchodzisz na stronę: http://help.ea.com/en/

2) Logujesz się (danymi z Origin).

3) Wybierasz "Help with a Game" i klikasz w obrazek Need For Speed World.

4) Schodzisz na sam dół i naciskasz "Contact Us".

5) Wybierasz temat z rozwijanej listy i wpisujesz tytuł zgłoszenia.

6) Naciskasz "Next".

7) "Live Chat".

8) "Chat Now".

Jako iż jest to anglojęzyczny support - należy posługiwać się językiem angielskim.

A druga sprawa, jest troszkę inna. Napisałem w temacie Need For Speed World, ponieważ tylko na nim mi zależy wpakowałem tam trochę pieniędzy czasu, ale też niestety używałem nielegalnego oprogramowania na pieniądze. :( Więc moje pytanie brzmi. Czy da się jeszcze w jakikolwiek sposób to odzyskać?

Masz założoną blokadę na to konto? Jeśli tak - nic nie zrobisz. Jeśli nie - nie ma co odzyskiwać, będziesz grał do póki Cię nie zbanują :)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź.

Z tego co pamiętam, gdy próbuje zalogować się na konto pojawia się napis " Twoje konto zostało tymczasowo zablokowane " lub " Nie masz dostępu do tej gry ". Nie jestem w 100% pewien, ponieważ znajomy dostał również bana i tak bardzo mu na tym nie zależy i przez to on namieszał mi w głowie.

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedź.

Z tego co pamiętam, gdy próbuje zalogować się na konto pojawia się napis " Twoje konto zostało tymczasowo zablokowane " lub " Nie masz dostępu do tej gry ". Nie jestem w 100% pewien, ponieważ znajomy dostał również bana i tak bardzo mu na tym nie zależy i przez to on namieszał mi w głowie.

Nie da rady odzyskać ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...