Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchaweczki cs:go i klawiatura

ProElus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. To tak potrzebuję jakiś słuchawek do csa bo lece na starych skullcandy i nie ma opcji dobrze usłyszeć skąd kto gdzie i jak. Myślałem o krakenach 7.1 bo podobno dobre i fajnie wyglądają. A na tym forum nei widze żeby ktoś je polecał. Btw. słuchawki najlepiej bez mikro. Cena tak do 500 zł chociaż wątpie żeby słuchawki za 500 zł były mi potrzebne. A tak przy okazji jakaś fajna klawiaturka? najlepiej Bloody. I czym się rózni klawa mechaniczna od zwykłej. Poza tym że mechaniczna jest 3 razy droższa :D

Opublikowano

Ja używam i polecam  myszkę steelseries Rival  jeśli posiadasz dużą dłoń 

ja używam tanich i bardzo dobrych słuchawek  Natec genesis h11 wygodnie mi się gra :) wszystko dobrze i wyraźnie słychać 

Opublikowano

Ja używam i polecam  myszkę steelseries Rival  jeśli posiadasz dużą dłoń 

ja używam tanich i bardzo dobrych słuchawek  Natec genesis h11 wygodnie mi się gra :) wszystko dobrze i wyraźnie słychać 

Jeśli chodzi o słuchawki  bardzo dobrze  słychać i wgl są wygodne i wyraźny dźwięk + do tego fajnie wyglądają. 

tutaj masz filmik gdzie izak prezentuje  tą moją myszke steel series Rival

https://www.youtube.com/watch?v=rOnELZkFP4g

Opublikowano

Sluchawki bez mikro, do csa. Masz jakas karte dzwiekowa ? W tej cenie starczy na sluchawki i na karte

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

nie potrzebuje mikra w słuchawkach bo mam wolnostojące. mam kartę dźwiękową w płycie głównej jeśli się nie myle bo mój sprzęt troche już u mnie leży. Po prostu potrzebuję słuchawek bo na moich nie słyszę dobrze kroków dlatego myślałem że razer 7.1 będą dobre

Opublikowano

Qpad qh90 i nic innego w tej cenie, a napewno nie razer

Opublikowano

Hahahahahahahaha, przereklamowany shit a ty mówisz ze najlepsze XDDDDDD razery grają jak słuchawki za ~100zl a dodatkowo mają w chuj mała scenę

Opublikowano

są jeszcze hyperx Cloudy

To to samo, bo obydwa są rebrandem Takstar pro80 :P
Opublikowano

hyperx cloud mają odczepiany mikrofon, co do innej pary to jeszcze superluxy hmc631, ale osobiście oddaję już 2 parę, bo prawa słuchawka przestaje  działać, nie biorąc tego pod uwagę to w csgo działają lepiej niż qpady.

Co do klawiatury,  w tym budżecie to qpad mk-50/durandal g1n

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...