Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

60895554750363421897.gif

Imię: Dawid

Na co dzień uczę się w ZSCKR w Nowosielcach o profilu technik weterynarii.. Codziennie posiadam chwilę wolnego czasu (conajmniej 3 godziny) i chciałbym go wykorzystać pracując na serwerze MT2. Jestem dostępny czasami również w nocy kiedy niegrzeczni gracze mają święto  o.O

21734267676099417801.gif

Interesują mnie  różne rzeczy... od gier komputerowych, aż po grę na instrumentach. Lubię jeździć na rowerze, zwiedzać wiejskie lasy, chodzić różnymi ścieżkami. Umiem grać na gitarze (jest to moje ulubione zajęcie). Aktualnie posiadam trzy rodzaje gitar: Klasyczną, akustyczną i elektryczną, jednak najbardziej lubię brzmienie akustycznej. Jestem wolontariuszem w Szkolnym Kole Wolontariatu, pomagam różnym ludziom a widząc że mnie potrzebują i cieszą się gdy do nich przychodzę uszczęśliwiam samego siebie. Moim ulubionym serialem jest Ranczo z telewizyjnej jedynki.  :D Słucham głównie Reggae, lecz interesują mnie też inne rodzaje muzyki takie jak Rap. Na pytanie: Disco Polo? odpowiedziałbym pytaniem: Czemu nie? gdyż wpada w ucho i nadaje się do tańca. Lubię zwierzęta... Zawsze chciałem mieć gadającą papugę, lecz nie mogłem, gdyż ten ptaszek dużo kosztuje. Powoli spełniam swoje marzenia ;) Aktualnie opiekuję się czterema papugami. Nie są one gadające ale równie towarzyskie i zabawne :) Czasami budzą mnie wcześnie rano swoim krzykiem, jednak lubię je i wybaczam im to przewinienie :)

09032423378424015904.gif

Przede wszystkim to, że miałem kiedyś swój własny serwer Hamachi, gdyż na dedyka nie było mnie stać... Kilka osób na nim grało i było zadowolonych z organizowanych przeze mnie eventów i konkursów. Po zamknięciu swojego serwera zatrudniłem się w projekcie serwera VerstMT2 jako Moderator Forum, jednak serwer nie wystartował, gdyż ADMINISTRATOR poleciał w kulki i zakończył współpracę ze wszystkimi...  :mellow: Znudziło mu się tworzenie serwera. Kolejnym moim krokiem było uczestniczenie w projekcie serwera Tesain jako GM, jednak serwer ten też nie wystartował nie z mojej winy. Tym razem sponsor poleciał w kulki... Pracowałem również na serwerach Rayes , Venturan, Sayer jednak to nie był dobry pomysł bo serwery szybko upadły.Wreszcie coś natchnęło mnie do napisania podania na tym forum w tym dziale.

12458376970887529490.gif

Swoją przygodę z grą Metin2 rozpocząłem na serwerze Candia (czy jakoś tak) na globalnym polskim Metinie. Niewiele tam grałem, gdyż przeniosłem się na Monastyr (obecnie Samos po fuzji serwerów) i grałem w Jinno wojownikiem dobijając do 75 Lv. Oczywiście to nie koniec mojej przygody z grą, gdyż grałem jeszcze na prywatnych serwerach takich jak: PandoraMT2, DragonMT2, czy nawet kiedyś dawno na CSYT2.

01929692743549219419.gif

Przede wszystkim jestem spokojny, opanowany, nie unoszę się, mam dobry kontakt z graczami... Chciałbym pomagać na serwerze pilnować porządku, nie lubię karać graczy ale jeśli nie przestrzegają regulaminu gry to muszę i mam obowiązek. Swoje obowiązki zawsze wypełniam sumiennie, nigdy jeszcze nikogo nie zawiodłem. Uważam że nadaję się na stanowisko którego się domagam.

76979463962329397830.gif

-Przede wszystkim kontaktować się z graczami, bo to podstawa. Chciałbym pomagać im w rozwiązywaniu ich problemów. Wiadomo, że nie wszystko wiem, ale jeśli ktoś będzie czegoś potrzebował, to będę się starał jak najlepiej mu pomóc.

- Pilnować porządku na serwerze, czyli karać boty, kontrolować Chat (to według mnie bardzo ważne, bo gracze nieraz się tam nawzajem obrażają)

- Angażować się w organizacje eventów i konkursów

Po prostu wykonywać  obowiązki Game Mastera...  :)

To by było na tyle...

kontakt: GG 46383648    lub PW na forum.

Opublikowano

Muszę Ci powiedzieć że bardzo przyjemnie się to czyta treść zawiera wszystkie niezbędne informacje. Dlatego myślę że coś znajdziesz. Polecam i powodzenia.

Opublikowano

Znam "Pielgrzyma" i polecam dobry pączek z niego. Stara się, dużo czasu spędza na komputerze i jest cały czas zainteresowany serwerami.

@edit: do tego sprzedaje bułki jeżeli komuś ta informacja się przyda.

Opublikowano

Znam "Pielgrzyma" i polecam dobry pączek z niego. Stara się, dużo czasu spędza na komputerze i jest cały czas zainteresowany serwerami.

@edit: do tego sprzedaje bułki jeżeli komuś ta informacja się przyda.

Chyba już zakończyłem sprzedaż bułek xD nie pamiętam kiedy ostatnio użyłem pytania " A sprzedać ci bułę?"

Opublikowano

Po opisie widać, że facet wie, co robi i oczywiście da mu ktoś pewnie kiedyś szanse na jakimś projekcie.
Powodzenia, polecam ze względu na czytelność twojego postu.

Opublikowano

Sam zobacz, wszędzie gdzie byłeś serwery upadały natychmiast (nie chodzi o to, że jesteś chodzącym nieszczęściem).

Pokazuje to, że do projektu brały Cię jedynie pajace napalone na hajsy, reasumując ciężko będzie Ci znaleźć porządny serwer.

Dzięki, za wszystkie pozytywne opinie, choć i tak wiem że nikt nie napisze. Wstawiam tu podanie już trzeci raz
Te słowa pokazują tylko twój słomiany zapał.
Opublikowano

Sam zobacz, wszędzie gdzie byłeś serwery upadały natychmiast (nie chodzi o to, że jesteś chodzącym nieszczęściem).

Pokazuje to, że do projektu brały Cię jedynie pajace napalone na hajsy, reasumując ciężko będzie Ci znaleźć porządny serwer.

Wiesz to, że serwery upadały przez nieumiejętne prowadzenie głównych administratorów nie oznacza, że źle pracowałem. Gracze zwykle uważali mnie za najlepszego z administracji bo odpowiadałem na każde ich pytania gdzie reszta miała wszystko totalnie gdzieś i olewała graczy.  Myślę, że warto dać mi szansę nawet na okres próbny a nie od razu skreślać za to że wszystkie serwery na których byłem upadały. Pozdro wszystkim!

Opublikowano

Nie znam cie ale widzę że wlożyles dużo pracy,żeby napisać to :) 1.Interpunkcja jest 2.Estetyka jest :) 3.Chęć do bycia "GM" jest :) 4.Jestem na tak,ale czy znasz wiekszosc komend i czy masz sprawny mikrofon ? Żeby np. na "ts'a" wejsc i zobaczyć czy naprawdę masz te 17 lat :) Z mojej strony to wszystko jestem na Tak i myslę że na pewno ktos ciebie weźmie do w w spół pracy w jakims projekcie ;) Pozdrawiam AbdMon :)

Opublikowano

Nie znam cie ale widzę że wlożyles dużo pracy,żeby napisać to :) 1.Interpunkcja jest 2.Estetyka jest :) 3.Chęć do bycia "GM" jest :) 4.Jestem na tak,ale czy znasz wiekszosc komend i czy masz sprawny mikrofon ? Żeby np. na "ts'a" wejsc i zobaczyć czy naprawdę masz te 17 lat :) Z mojej strony to wszystko jestem na Tak i myslę że na pewno ktos ciebie weźmie do w w spół pracy w jakims projekcie ;) Pozdrawiam AbdMon :)

@bartebq1 tak mam sprawny mikrofon, jeśli chcesz  możemy pogadać na TS. Swoją znajomość komend oceniam na poziom dobry (wiadomo, że wszystkiego nie da się zapamiętać) ale te podstawowe komendy dla Game Mastera są mi znane. GM ma chyba prawa Low_Wizarda więc większość komend nie działa na tym poziomie

Opublikowano

Dzięki wszystkim za  opinie, może komuś pomogą one w dokonaniu wyboru. Mam jeszcze prośbę do osób które przeczytały cały temat aby nie wychodziły z niego tak po prostu tylko zostawiły jakąś opinię 

Opublikowano

Siema. Z Hinsem dużo razy siedziałem na różnych servach. Gość ogarnia naprawdę wszystko. Ma dużą wiedzę i przede Wszystkim doświadczenie w tych sprawach. Polecam z czystym sumieniem!!!

Opublikowano

Polecam Dawida jest to odpowiedzialny chłopak był GM na moim serwerze hamachi ale teraz już nie ponieważ przenosimy na maszyne dedykowaną i potrzebujemy czasu i ja już nie odpowiadam za administracje 600Podro

POLECAM!

5217114269229401272396.png

Opublikowano

Polecam autora tematu:)

Zamieniłem z nim jedynie kilka zdań, w których wykazał się dojrzałością, jak i zaangażowaniem.

Kilka linijek tekstu sprawiło, że nie wdał się w bezsensowną kłótnie, ale wziął te słowa na poważnie, przechodząc od razu do czynu.

W skrócie, polecam autora za:

- dojrzałość

- chęć poprawiania własnych błędów

- własne zdanie

- kulturalną, choć koleżeńską rozmowę

57192e39824c93eb888999c2fd81258e.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...