Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Combat Arms: Line of Sight - Dyskusja

SubZero9921

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i niby że co bd aktualizacja czy to jest zupełnie inny combat?? To może dlatego takie zryte wyprzedaże robią bo chca jeszcze kasy zarobić . Myślą pewnie że tu zarabiali kokosy zrobia innego i ludzie tam im bd napełniać kieszenie haha, **głu*** bd dadzą nowych skinów na broń i za byle chałe 100zł a kono warte 5zł Powodzenia^^

Opublikowano

i niby że co bd aktualizacja czy to jest zupełnie inny combat?? To może dlatego takie zryte wyprzedaże robią bo chca jeszcze kasy zarobić . Myślą pewnie że tu zarabiali kokosy zrobia innego i ludzie tam im bd napełniać kieszenie haha, **głu*** bd dadzą nowych skinów na broń i za byle chałe 100zł a kono warte 5zł Powodzenia^^

Będzie to zupełnie inny combat na lepszym silniku 

Opublikowano

Ja już czekam. Jeśli nie wiecie, to w opisie filmu macie info. jak zostać beta testerem.

To będzie odświeżona wersja starego dobrego CA, tyle , że n nowocześniejszym uniwersum.

Nie za bardzo lubię fps kosmicznych, ale myślę, że nexon tego nie spi*rdoli.

Nowy silnik graficzny był jak najbardziej wskazany dla CA :)

Nexon może myśli, że starzy gracze powrócą do nowej gry, a jednocześnie tak dobrze im znanej :D

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Gdy dowiedziałem się o tej produkcji pierwsza reakcja była następująca: Mhm, nowy Combat. Trzeba będzie sobie obadać i zagrać. W momencie, gdy nieco bardziej się zagłębiłem w dostępne już informacje i przeczytałem o tych nadprzyrodzonych zdolnościach... Padłem ze śmiechu i zadałem sobie pytanie: Dlaczego? Najpierw Dream Execution (developer War Rock'a) wyskoczył z Phantomers z jakimiś dronami, a teraz jeszcze Black Spot i ten futurystyczny CA... Szkoda słów. -.-

Opublikowano

Te moce jakoś trochę niszczą mój światopogląd do tej gry. Będę sobie campił, a tutaj z kosmosu dostanę fireballa w plecy 

9368_gold.png

Opublikowano

Te moce jakoś trochę niszczą mój światopogląd do tej gry. Będę sobie campił, a tutaj z kosmosu dostanę fireballa w plecy 

Jeśli nie będą przesadzać z tymi mocami by nie były aż tak mocne były by spoko 

Np chwilowa nie widzialność 

zwiększony atak

Chwilowe WH 

Takie skille były by spoko 

Opublikowano

i tak się szybko nowy combat znudzi tym co się przeniosą,tam to już wgl realistyczności nie ma -_-

W dzisiejszych czasach w grach nie ma czegoś takiego jak real real możesz mieć w realu a gra pozstanie grą :) 

Opublikowano

W dzisiejszych czasach w grach nie ma czegoś takiego jak real real możesz mieć w realu a gra pozstanie grą :)

combat jest dosyć realistyczny szczególnie na normalnych trybach eli pro itp bez speców i zombiaków,a na tym nowym te moce i inne pierdoły się na pewno nie przyjmą,gimbaza w to pociśnie z 2/3 tygodnie i zostawi :P

fortnite-epic-games-development-news-banner.jpg

Opublikowano

combat jest dosyć realistyczny szczególnie na normalnych trybach eli pro itp bez speców i zombiaków,a na tym nowym te moce i inne pierdoły się na pewno nie przyjmą,gimbaza w to pociśnie z 2/3 tygodnie i zostawi :P

2/3 tygodnie i weterani będą mogli po grać :P 

miałem już różne historie z Combatem np Dostałem bana  za nic ...  miałem tylko dobre staty ... i ban 

mam nadzieje że teraz tak nie będzie 

i druga rzecz której jestem ciekaw jak będzie wyglądał tryb Zombie 

oby szybko była Open Beta bo teraz możemy tylko dmuchać na zimne  nie mogę się do czekać testowania.

Opublikowano

Jej, w końcu trailer!

Tylko czemu jak tam typo skoczył to taki mały odstęp był.. aa nieważne, zagram nawet jakby croucha i jumpa nie było :D

Opublikowano

Czekam na nowe Combata jak nic ,oby nic nie spartolili a być może zyska taką popularność jak niegdyś zwykły combat.

Opublikowano

Jak dla mnie przesada. Custom broni (tak mi się wydaje) ściągnięty z Ghost Recona. Te super moce i inne sprawy tak samo do bani. Moim zdaniem powinni jedynie zamienić silnik i inne pierdoły a nie bawić się w nową grę która jest jak zwykle pod $. Bo po co zając się czymś co się ma skoro można zrobić nowe i hajs trzepać podwójnie.

Opublikowano

Jak dla mnie przesada. Custom broni (tak mi się wydaje) ściągnięty z Ghost Recona. Te super moce i inne sprawy tak samo do bani. Moim zdaniem powinni jedynie zamienić silnik i inne pierdoły a nie bawić się w nową grę która jest jak zwykle pod $. Bo po co zając się czymś co się ma skoro można zrobić nowe i hajs trzepać podwójnie.

Dokładnie tak jak mówisz @Sebaxxx20 i do tego zrobić dobrego Antycheat'a

Opublikowano

Grać w to będą głównie osoby którym znudził się Combat Arms "1" (high ranki, ciągłe eventy darmowe czy też nie, pełno dzieci i powtarzalna rozgrywka), a które chcą grę właśnie od nexona. Już nieważne co rżną, skąd rżną, co zjebią, sam fakt że w pre-becie jest dostępnych tylko 5 map (bodajże też przerabiają niektóre mapy z CA EU jak i dodają nowe) i że item shop będzie ubogi po starcie open bety wystarcza w zupełności - tak długo, jak nie będzie tych zj****** pudeł z exp passami, masowych eventów, ogromnej ilości map, modów i innych pierdółek będę zadowolony. Nie ma to jak nowa fala low ranków, gdzie każdy zaczyna od zera, każda mapa jest grana i szanowana ^.^

PS.

http://dirtybomb.nexon.net/
tutaj też mamy inną betę, na którą oczywiście się nie załapałem jak to zwykle bywa, aczkolwiek nie nexon europe a america.
Opublikowano

Nowa gra-nowe konta = więcej nx :(

Nexon musi zarobić, dlatego zrobią p2w, tym bardziej, że to free to Play, dlatego nie spodziewajcie się, że nexon nagle zmieni nastawienie do trzepania kasy :(

Mi najbardziej spodobała się customizacja broni, oraz o, że rzeczywiście programiści nawiązują do początków CA bo widać to po killstreakach : Double,ultra itd.

:)

Oczekujesz ode mnie odpowiedzi? Wpisz: @rob99ert w poście, a się odezwę.

281sztz.jpg

Opublikowano

Jeśli 'zwykły' CA jest dla innych 'p2w', to jeśli CA: LoS również stanie się takowym 'p2w' (no prawdziwym się nie stanie, nexon również o tym już nas zapewnił) to mnie takie coś nie przeszkadza. Bo przecież w naszej 'jedynce' można spokojnie sobie pykać z GP setem. No, można było dawniej, jako że teraz wszystko jest generalnie za GP. Nie wiem jak to można nazywać niesprawiedliwą rozgrywką - twórcy trzepią kasę, no skille szczęśliwi że mogą coś ugrać z zakupionym sprzętem, a normalni, być może utalentowani, myślący gracze i tak sobie ciupią na poziomie tych z wywalonym hajsem. I wszyscy szczęśliwi :)

@offtop Jak dla mnie jedyna niesprawiedliwa rzecz w CA to póki co max set, bo jest on rzeczywiście OP i do kupienia. Orthusy ciężko zdobyć, no po reboocie zrobiły się popularniejsze bo są w myst-rank up'ach więc więcej graczy z tym biega, no ale co z tego? Każdy pokój to i tak 'no dual no orthus no sg' i ew dodatkowo no smg/no cqb/no p90, więc nikt i tak tego nie używa poza CW. A co do samych duali, jest to słaba broń - spray ftw, ale jest ciężka, ma mało ammo, zasłania pół ekranu, na bliskie odległości, długi reload.. nie wiem czy wy ludzie tym gracie, czy może jesteście tacy "słabi", czy może kosicie tym noobków, ale to jest zwykły syf który w normalnych sytuacjach jest niepraktyczny i nadaje się co najwyżej do bliskiej 1vs1 konfrontacji. Thompsonem czy uzi więcej ugram niż tym czymś.

Opublikowano

­Pamiętam, jak w zwykłym CA nie było Orthusów, Duali, ba... najbardziej wkurzającą bronią było M32, to były czasy.

Mam nadzieję, że CA odżyje, nie pójdą od razu na kase z jakimiś skrzynkami i exp passami, oby było tak jak na początku obecnego Combata - 2007, 2008.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...